Zwemmen Delft en omgeving

Ontdek 14 zwembaden en 6 natuurzwemplekken dichtbij Delft, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij elf binnenbaden, twee combibaden, één waterspeeltuin, drie stranden, twee recreatieplassen en een open water zwemplek. Drie zwemplekken liggen er in Delft zelf.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Delft Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwembad Kerkpolder

Delft Binnenbad

Zwembad Kerkpolder biedt verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een wedstrijdbad met een 1 meter duikplank en een glijbaan. Voor de kleintjes is er een kleuter-peuterbad waar ze lekker kunnen spetteren en spelen. Ook is er een recreatiebad waar je heerlijk kunt ontspannen.

11. Zwembad Zuiderpark

Den Haag Binnenbad ± 10 KM vanaf Delft

Het Hofbad, het meest moderne zwembad in Den Haag, beschikt over een 50-meterbad, 4 springplanken en een indrukwekkende duiktoren van 5 meter hoog. Daarnaast zijn er een instructiebad, een peuterbad en een ruim recreatiebad met een spectaculaire glijbaan van 60 meter, een ontspannende whirlpool en een wildwaterkreek. Het Hofbad is ideaal voor internationale waterpolowedstrijden en biedt faciliteiten voor trainingen en wedstrijden van nationale en regionale selecties. De tribune biedt plaats aan 500 toeschouwers.

13. Zwembad Vreeloo

De Lier Binnenbad ± 11 KM vanaf Delft

Het zwembad in Sportcentrum Vreeloo heeft vijf banen en een beweegbare bodem. Op dinsdag is het warmwaterdag en er is een ruime parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. De horeca biedt uitzicht op het zwembad en heeft een ruime speelhoek voor kinderen.

17. Zwembad De Windas

Bergschenhoek Binnenbad Buitenbad ± 11 KM vanaf Delft

Zwembad de Windas beschikt over een officieel 25 meter wedstrijdbad met een temperatuur van gemiddeld 27,5 graden Celsius, ideaal voor banenzwemmen en zwemvaardigheidstrainingen. Het recreatiebad is uitgerust met een peuterbad, kleine en grote glijbanen, waar de temperatuur oploopt tot 31 graden Celsius. Het doelgroepenbad, met een temperatuur van 31,5 graden, is de thuisbasis voor diverse aqualessen en zwemlessen voor de jongste bezoekers. Buitenliefhebbers kunnen genieten van het buitenbad, voorzien van zowel lage als hoge duikplanken.

18. Speeltuin de Kievit

Berkel en Rodenrijs Waterspeeltuin ± 11 KM vanaf Delft

Speeltuin De Kievit in Berkel en Rodenrijs biedt twee verwarmde buitenzwembaden, waarvan één geschikt is voor de kleinere zwemmertjes met een diepte van 30-50 cm en één voor kinderen met minimaal een A-diploma met een diepte van 90 cm. Daarnaast is er een waterspeelplaats.

20. Zwembad De Veur

Zoetermeer Binnenbad ± 12 KM vanaf Delft

In zwembad de Veur biedt zweminstituut Zoetermeer zwemlessen en diverse sport activiteiten aan. Ook kun je er banenzwemmen. In de zomervakantie is het zwembad gesloten en zijn er alleen activiteiten in De Driesprong.