Zwembaden Leidschendam en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Leidschendam, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijftien binnenbaden, drie buitenbaden, één combibad en een subtropisch zwembad. Eén zwembad ligt er in Leidschendam zelf.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden in de buurt van Leidschendam Binnen 30 minuten rijden.

5. Sterrenbad

Zwembad Wassenaar Binnen Buiten ± 7 KM vanaf Leidschendam vogelvlucht afstand

Het Sterrenbad biedt een uitgebreide selectie zwembadfaciliteiten, waaronder een wedstrijdbad, recreatiebad, doelgroepenbad, whirlpool/bubbelbad, glijbaan, lage duikplank en kinderbad. Deze diverse voorzieningen zorgen voor plezier en ontspanning voor zwemliefhebbers van alle leeftijden en niveaus.

6. Tikibad - Duinrell

Subtropisch zwembad Wassenaar Subtropisch Buiten ± 8 KM vanaf Leidschendam vogelvlucht afstand

Het Tikibad is het grootste waterpark van de Benelux met 21 unieke glijbanen en meer dan 1,5 kilometer glijbaanplezier. Naast de snelle glijbanen is er ook een golfslagbad en Lazy River. Voor de kleintjes is er het kids waterpark Playa met vier glijbanen en een mega waterval. Het Tikibad is geopend bij zomers weer en heeft een verwarmd buitenbad met vijf glijbanen en een waterspeelhuis.

9. Zwembad De Put

Buitenzwembad Rijswijk (Zuid-Holland) ± 9 KM vanaf Leidschendam vogelvlucht afstand

Zwembad De Put in Rijswijk is een rustig natuurbad om te zwemmen en te zonnen. Het bad heeft 2 grote ligweiden en een apart grasveldje met peuterbad en speeltoestellen. Het zwembad bestaat uit een heupdiep zwembad van ± 20 bij 8 meter en een diep bad van ± 65 bij 30 meter. Het zwembad is geopend van mei t/m september.

15. Buitenbad De Vliet

Buitenzwembad Leiden ± 11 KM vanaf Leidschendam vogelvlucht afstand

Buitenbad De Vliet in Leiden is een uniek openluchtzwembad met een 50-meter-bad, een hoge glijbaan van 49 meter lang en een grote ligweide voor de zomerse dagen. Voor de allerkleinste bezoekers is er een apart gedeelte met een peuterbadje en leuke speelvoorzieningen. Het zwembad is geopend van mei tot oktober.

17. Zwembad Zuiderpark

Zwembad Den Haag Binnen ± 11 KM vanaf Leidschendam vogelvlucht afstand

Het Hofbad, het meest moderne zwembad in Den Haag, beschikt over een 50-meterbad, 4 springplanken en een indrukwekkende duiktoren van 5 meter hoog. Daarnaast zijn er een instructiebad, een peuterbad en een ruim recreatiebad met een spectaculaire glijbaan van 60 meter, een ontspannende whirlpool en een wildwaterkreek. Het Hofbad is ideaal voor internationale waterpolowedstrijden en biedt faciliteiten voor trainingen en wedstrijden van nationale en regionale selecties. De tribune biedt plaats aan 500 toeschouwers.

19. Sportfondsenbad Delft

Zwembad Delft Binnen ± 12 KM vanaf Leidschendam vogelvlucht afstand

Het Sportfondsenbad Delft biedt een wedstrijdbad met lage duikplank, recreatiebad met kleine glijbaan en een peuterbad. Voor de ontspanning is er een stoombad, zonnebank en een bubbelbank.