Zwemmen Den Hoorn (Midden-Delfland) en omgeving

Ontdek 11 zwembaden en 9 natuurzwemplekken dichtbij Den Hoorn (Midden-Delfland), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij negen binnenbaden, één buitenbad, een combibad, zes open water zwemplekken, twee recreatieplassen en een wellness locatie.

Zwemmen in de buurt van Den Hoorn (Midden-Delfland) Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad Kerkpolder

Delft Binnenzwembad ± 2 KM vanaf Den Hoorn (Midden-Delfland) vogelvlucht afstand

Zwembad Kerkpolder biedt verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een wedstrijdbad met een 1 meter duikplank en een glijbaan. Voor de kleintjes is er een kleuter-peuterbad waar ze lekker kunnen spetteren en spelen. Ook is er een recreatiebad waar je heerlijk kunt ontspannen.

2. Sportfondsenbad Delft

Delft Binnenzwembad ± 2 KM vanaf Den Hoorn (Midden-Delfland) vogelvlucht afstand

Het Sportfondsenbad Delft biedt een wedstrijdbad met lage duikplank, recreatiebad met kleine glijbaan en een peuterbad. Voor de ontspanning is er een stoombad, zonnebank en een bubbelbank.

3. Plas Wilhelminapark

Rijswijk (Zuid-Holland) Zwemwater ± 3 KM vanaf Den Hoorn (Midden-Delfland) vogelvlucht afstand

Zwemvijver Wilhelminapark is gelegen in de Gemeente Rijswijk. De Zwemplas heeft een zandstrand.

Waterkwaliteit Goed
Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand

4. Waterspeelplaats Tubasingel

Rijswijk (Zuid-Holland) Zwemwater ± 4 KM vanaf Den Hoorn (Midden-Delfland) vogelvlucht afstand

De zwemwaterlocatie Avonturen Speelplaats Tubasingel in de gemeente Rijswijk. Het terrein langs de speelplas bestaat deels uit gras en deels uit zand.

Waterkwaliteit Aanvaardbaar
Afvalbakken Afvalbakken

5. De Schilp

Rijswijk (Zuid-Holland) Binnenzwembad ± 5 KM vanaf Den Hoorn (Midden-Delfland) vogelvlucht afstand

Zwembad De Schilp in Rijswijk heeft een wedstrijdbad van 25x15 meter met zes banen, een apart peuterbad met sproeiers en een glijbaantje, een whirlpool en een glijbaan van 35 meter lang.

6. Delftse Hout

Delft Recreatieplas ± 6 KM vanaf Den Hoorn (Midden-Delfland) vogelvlucht afstand

De zwemwaterlocatie Grote Plas Delftse Hout is gelegen in de Gemeente Delft en maakt deel uit van Natuur- en Recreatiegebied De Delftse Hout.De zwemwaterlocatie ligt midden in het natuurgebied (400 ha) Delftse Hout.

Waterkwaliteit Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Drijflijn Ligweide

7. Natuurbad Te Werve

Rijswijk (Zuid-Holland) Recreatieplas ± 6 KM vanaf Den Hoorn (Midden-Delfland) vogelvlucht afstand Entree

Natuurzwembad “De Put” is aangelegd in de noord-westelijke hoek van “Put te Werve” in Rijswijk. De zwemzone wordt van de rest van de plas gescheiden door een drijflijn.

Waterkwaliteit Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Drijflijn

8. Zwembad De Put

Rijswijk (Zuid-Holland) Buitenzwembad ± 6 KM vanaf Den Hoorn (Midden-Delfland) vogelvlucht afstand

Natuurbad De Put vormt een serene zwemlocatie te midden van het groene landgoed Te Werve in Rijswijk. Bezoekers kunnen genieten van twee ruime ligweiden en een speciaal ingericht grasveld voor kinderen, compleet met een peuterbad en speeltoestellen. Het zwembad zelf bestaat uit een ondiep bad van ongeveer 20 bij 8 meter en een groter diep bad met de afmetingen van circa 65 bij 30 meter, ideaal voor de meer ervaren zwemmers.

10. Zwembad Zuiderpark

Den Haag Binnenzwembad ± 8 KM vanaf Den Hoorn (Midden-Delfland) vogelvlucht afstand

Het Hofbad, het meest moderne zwembad in Den Haag, beschikt over een 50-meterbad, 4 springplanken en een indrukwekkende duiktoren van 5 meter hoog. Daarnaast zijn er een instructiebad, een peuterbad en een ruim recreatiebad met een spectaculaire glijbaan van 60 meter, een ontspannende whirlpool en een wildwaterkreek. Het Hofbad is ideaal voor internationale waterpolowedstrijden en biedt faciliteiten voor trainingen en wedstrijden van nationale en regionale selecties. De tribune biedt plaats aan 500 toeschouwers.

11. Zwembad Vreeloo

De Lier Binnenzwembad ± 8 KM vanaf Den Hoorn (Midden-Delfland) vogelvlucht afstand

Het zwembad in Sportcentrum Vreeloo heeft vijf banen en een beweegbare bodem. Op dinsdag is het warmwaterdag en er is een ruime parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. De horeca biedt uitzicht op het zwembad en heeft een ruime speelhoek voor kinderen.

12. Wollebrand

Honselersdijk Zwemwater ± 8 KM vanaf Den Hoorn (Midden-Delfland) vogelvlucht afstand

De plas wordt gebruikt voor verschillende doeleinden: zwemmen, zonnen, waterskiën, wakeboarden en hengelsport. De gemiddelde diepte van de waterplas is 1,5 m.

Waterkwaliteit Aanvaardbaar
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Drijflijn

13. Dobbeplas

Nootdorp Zwemwater ± 8 KM vanaf Den Hoorn (Midden-Delfland) vogelvlucht afstand

De Dobbeplas is een recreatiegebied van 64 ha. Dit gebied ligt in Nootdorp. De zwemzone van de Dobbeplas, afgezet met een drijflijn, bevindt zich in de noordhoek van de plas.

Waterkwaliteit Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Drijflijn

16. Zwembad de Houtzagerij

Den Haag Binnenzwembad ± 10 KM vanaf Den Hoorn (Midden-Delfland) vogelvlucht afstand

In Scheveningen bevindt zich sportcentrum de Blinkerd. Het zwembad biedt een 25-meterbad, een ondiep bad, heerlijke warmtebanken en een ontspannende whirlpool. Daarnaast is er een sporthal en een Sport-O-theek.

17. Plassen Madestein

Den Haag Zwemwater ± 10 KM vanaf Den Hoorn (Midden-Delfland) vogelvlucht afstand

Het gebied is aangelegd in twee polders ten zuidwesten van Den Haag, de Oostmadepolder en voormalige Zwarte Polder. De zwemzone heeft een totale lengte van ongeveer 160 m. Aan de zwemzone zijn twee kleine zandstrandjes aangelegd.

Waterkwaliteit Goed
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken

18. Plassen Madestein

Den Haag Zwemwater ± 10 KM vanaf Den Hoorn (Midden-Delfland) vogelvlucht afstand

Oostmadeplas maakt deel uit van het recreatiegebied Madestein. De gehele plas is omgeven door een groenstrook met grasvelden en bomenpartijen. Er zijn meerdere zwemstrandjes rondom de plas.

Waterkwaliteit Aanvaardbaar
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken

19. Zwembad De Hoge Bomen

Naaldwijk Binnenzwembad Buitenzwembad ± 11 KM vanaf Den Hoorn (Midden-Delfland) vogelvlucht afstand

Zwembad De Hoge Bomen in Naaldwijk heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, inclusief een peuterbad en twee glijbanen. Het recreatiebad heeft een aangename temperatuur van 30°C en biedt verschillende speelse vormen, een 30 meter lange glijbaan, whirlpool, stroomversnelling en jetstream. Buiten kunnen bezoekers genieten van een groot recreatiebad met glijbaan en een uitgestrekte ligweide met speeltoestellen en een voetbalveld. De ligweide is groot en er is gezellige horeca aanwezig.