Buitenzwembaden Emmer-Compascuum en omgeving

Ontdek 12 buitenzwembaden dichtbij Emmer-Compascuum, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij twaalf buitenbaden. Eén buitenzwembad ligt er in Emmer-Compascuum zelf.

Buitenzwembaden zijn meestal van mei tot half september geopend. Deze informatie vind je op de websites van de zwembaden zelf.

Buitenzwembaden in de buurt van Emmer-Compascuum Binnen 30 minuten rijden.

3. Openluchtzwembad Moekesgat

Ter Apel Buitenbad ± 12 KM vanaf Emmer-Compascuum

Openluchtbad Moekesgat in Ter Apel biedt een peuterbad met kleine speeltuin, een ondiep bassin met waterglijbaan, en een diep 25 meter bassin met lage en hoge duikplank. Er is ook een ligweide met speeltuin, verhuur van ligstoelen en een kiosk met versnaperingen. Het zwembad is geopend van 29 april tot en met 2 september 2023.

4. De Zwaoi

Valthermond Buitenbad ± 12 KM vanaf Emmer-Compascuum

Zwembad de Zwaoi in Valthermond heeft een wedstrijdbad van 25 meter met twee duikplanken en een brede glijbaan. Ook is er een recreatiebad en peuterbad aanwezig. Op de speel- en ligweide is genoeg ruimte om te genieten van de zon of te spelen.

6. De Leewal

Exloo Buitenbad ± 17 KM vanaf Emmer-Compascuum

Zwembad De Leewal in Exloo is een van de mooiste zwembaden in Drenthe. Het recreatiebad heeft een fontein, stroomversnelling en twee grote glijbanen. Voor banenzwemmers is er een wedstrijdbad en voor de kleintjes een peuterbad met zandstrandje. Er zijn speel- en ligweiden met zowel zon als schaduwplekken en een beachvolleybalveld. De uitgebreide horeca biedt zowel binnenruimte als terras.

8. Bosbad Noord-Sleen

Noord-Sleen Buitenbad ± 19 KM vanaf Emmer-Compascuum

Bij Bosbad Noord-Sleen vind je een gezellig en verwarmd buitenzwembad in de bossen. Vanaf 29 april tot en met 10 september 2023 kun je hier terecht voor banen zwemmen, sporten in het water of een gezellige dag met het gezin. Zoef van de glijbaan, speel in de speeltuin en geniet van iets lekkers bij de kiosk.

10. Zwembad de Barkhoorn

Sellingen Buitenbad ± 23 KM vanaf Emmer-Compascuum

Zwembad De Barkhoorn in Sellingen is een prachtig openluchtzwembad met een recreatiebad met glijbaan, een 25 meter bad met hoge en lage duikplank, peuterbad, ligweide met speeltuin, verhuur van ligstoelen en een kiosk met lekkers. Het zwembad is geopend van 29 april tot en met 2 september 2023.

11. De Buiner Streng

Nieuw-Buinen Buitenbad ± 23 KM vanaf Emmer-Compascuum

Zwembad De Buiner Streng in Nieuw-Buinen heeft een wedstrijdbad van 25 meter en een recreatiebad met kleine glijbaan en peuterbad. Er is een tafeltennistafel, speeltoestellen en een grote zonneweide met schaduw. Ook is er een kiosk en een overdekte tribune.

12. Zwembad Zweeloo

Zweeloo Buitenbad ± 27 KM vanaf Emmer-Compascuum

Zwembad Zweeloo is een prachtig verwarmd zwembad in het dorp Zweeloo. Het heeft een 25 meter bad, een ondiep gedeelte met een loopmat, een apart kinderbad en een grote glijbaan die eindigt in het diepe bad. Op de speel/ligweide kun je genieten van de zon en er is een pannakooi en tafeltennistafel voor actieve ontspanning.