Zwembaden en zwemplekken dichtbij Ezinge

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Ezinge.

Binnen 30 minuten auto rijden

strand zoutkamp

± 13 KM vanaf Ezinge vogelvlucht afstand

strand zoutkamp in onderzoek

Waterkwaliteit Gemiddelde: Goed Gemiddelde: Goed
Faciliteiten onbekend

De Hoge Vier

± 7 KM vanaf Ezinge vogelvlucht afstand

Electra

± 8 KM vanaf Ezinge vogelvlucht afstand

Zwembad Electra is een gezellig openluchtbad met zonneweide, gelegen in het prachtige Middag-Humsterland bij het gemaal de Waterwolf aan het Reitdiep. Het zwembad biedt al meer dan 50 jaar zwemrecreatie voor jong en oud.

Zwemcentrum Zuidhorn

± 9 KM vanaf Ezinge vogelvlucht afstand

Zwembad Zuidhorn is een kleinschalig zwembad met een afmeting van 14 x 6 meter en een minimale watertemperatuur van 32,5 graden. Het zwembad is geschikt voor jong en oud, inclusief revalidatie en mindervaliden.

De Marne

± 10 KM vanaf Ezinge vogelvlucht afstand

Willem-Alexander Sportcentrum

± 13 KM vanaf Ezinge vogelvlucht afstand

Het Willem Alexander Sportcentrum in Groningen heeft een zwembad van 24 bij 44 meter. Naast het zwembad zijn er ook een sporthal, turnhal en verschillende sportzalen te vinden. Het sportcentrum is eigendom van de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen.

Zwembad De Beemden

± 13 KM vanaf Ezinge vogelvlucht afstand

Zwembad 'De Beemden' biedt diverse faciliteiten voor sportieve ontspanning, waaronder een glijbaan, wildwaterkreek, turbodouches, bubbelbank, whirlpool, buitenbassin en zonneweide.

De Breede

± 14 KM vanaf Ezinge vogelvlucht afstand

Zwembad De Breede in Breede, nabij Warffum, heeft twee verwarmde baden: een recreatief wedstrijdbad en een peuterbad. Het wedstrijdbad is opgedeeld in drie delen en heeft een springkuil en startblokken. Het peuterbad heeft kindvriendelijke objecten om spelenderwijs kennis te maken met zwemmen. Rondom de baden is er een speel- en zonneweide met sportvelden en een kiosk waar snacks en drankjes verkrijgbaar zijn.

De Griffioen

± 14 KM vanaf Ezinge vogelvlucht afstand

Zwembad de Griffioen in Grijpskerk heeft twee baden, een ondiep bad voor jonge kinderen en een diep bassin met een springkuil, een springplank en een grote glijbaan. Daarnaast is er een grote speelweide met speeltoestellen, een voetbalveldje en een springkussen.

Hoogkerk

± 14 KM vanaf Ezinge vogelvlucht afstand

Zwembad Hoogkerk beschikt over een verwarmd wedstrijdbad van 25 m x 15 m, een verwarmd recreatiebad van 20 m x 15 m en een verwarmd peuterbad voor de allerkleinsten. Er is ook een ruime zonneweide met een springkussen en een kiosk aanwezig.

Zwembad de Parrel

± 14 KM vanaf Ezinge vogelvlucht afstand

Zwembad de Parrel is een gezellig buurtzwembad met een 25-meter wedstrijdbad (28 graden) met beweegbare bodem en een klein instructiebad (30 graden) met glijbaan. Het zwembad is ook toegankelijk voor mensen met een handicap en heeft 4 bubbelbaden waarvan je gebruik kunt maken tegen betaling.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.