Zwembaden en zwemplekken dichtbij Gouda

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Gouda.

Binnen 30 minuten auto rijden

Plas Elfhoeven

± 3 KM vanaf Gouda vogelvlucht afstand

De zwemlocatie Elfhoeven ligt in de gelijknamige plas die deel uitmaakt van de Reeuwijkse plassen. De zwemlocatie Elfhoeven ligt in het noordoostelijke deel van de plas bij de zogenoemde "Elfhoevenstrook".

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Drijflijn Zwemzone afgebakend

Zwembad De Fuut

Buitenzwembad in Reeuwijk-Brug
± 5 KM vanaf Gouda vogelvlucht afstand

Zwembad de Fuut in Reeuwijk beschikt over een 25 meter bad met onder andere een peuterbad, een zwembad dat afloopt tot 2 meter diepte, een kleine glijbaan, speelmaterialen voor in het zwembad en een grote ligweide om heerlijk te zonnen of lekker te spelen.

Reeuwijkse Hout

± 7 KM vanaf Gouda vogelvlucht afstand

Even ten noorden van de zandwinplas Broekvelden en Vettenbroek ligt het recreatiegebied de "Reeuwijkse Hout". In dit gebied bevindt zich onder andere een watercamping genaamd "De Reeuwijkse Hout".

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Horeca Horeca EHBO EHBO Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Drijflijn Naaktstrand

Zwembad De Zuidplas

Binnenzwembad in Moordrecht
± 7 KM vanaf Gouda vogelvlucht afstand

Zwembad De Zuidplas in Moordrecht biedt een ondiep bad en een wedstrijdbad voor alle doelgroepen. Naast zwemlessen voor ouder en kind en het ABC-diploma, zijn er ook aquasport groepen en banenzwemmen mogelijk. Tarieven variëren van €4,90 tot €168,00 per lesfase. Het zwembad kan gehuurd worden voor €92,50 per uur voor verenigingen en €120,00 per uur voor particulieren.

Ons Polderbad

Buitenzwembad in Stolwijk
± 8 KM vanaf Gouda vogelvlucht afstand

De Kuil

Binnen- en buitenzwembad in Bodegraven
± 11 KM vanaf Gouda vogelvlucht afstand

Zwembad De Kuil in Bodegraven heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, inclusief een vernieuwd peuterbad en een familieglijbaan. De horeca is ook compleet vernieuwd en biedt meer dan alleen een kantine.

Polderbad

Binnenzwembad in Nieuwerkerk aan den IJssel
± 13 KM vanaf Gouda vogelvlucht afstand

Het Polderbad in Nieuwerkerk aan den IJssel is een gezinszwembad met een klein en warm pierenbadje, een ondiepbad en een diep wedstrijdbad. Daarnaast bieden ze extra faciliteiten zoals een infrarood sauna en op dinsdag is het water extra warm.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.