Binnenzwembaden Groesbeek en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Groesbeek, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien binnenbaden, één combibad en een subtropisch zwembad. Eén binnenzwembad ligt er over de grens en één ligt er in Groesbeek zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Groesbeek Binnen 30 minuten rijden.

3. Laco Sportcentrum De Kwel

Cuijk Binnenbad ± 8 KM vanaf Groesbeek

Laco sportcentrum Cuijk beschikt over een binnenbad met een doelgroepbad, wedstrijdbad, duikplank, sauna, stoombad en glijbaan. Het is gelegen in het centrum van de stad en biedt zwemlessen voor iedereen.

5. Pica Mare

Gennep Binnenbad ± 12 KM vanaf Groesbeek

Pica Mare in Gennep is een veelzijdig sport- en cultuurcentrum waar bezoekers van alle leeftijden terecht kunnen voor een breed scala aan wateractiviteiten. Ontspannen kan uitstekend tijdens het recreatief zwemmen, met een bubbelbad en een supercoole glijbaan van 30 meter lang. Voor de zwemfanaten is er een 25 meter wedstrijdbad beschikbaar om baantjes te trekken.

10. Erlebnisbad GochNess

Duitsland Goch Binnenbad ± 18 KM vanaf Groesbeek

In het waterland van Gochness kun je heerlijk zwemmen. Er is een sportbasssin met klimwand, 1 meter en 3 meter hoge duikplank. Naast het instructiebad is er een avonturenbad met waterval en draaiklok. Ook is er een 65 meter lange hogesnelheidsglijbaan waar je je persoonlijk tijd kan verbeteren. Buiten kun je je verfrissen in het kleine bad en lekker zonnen op de ligweide. Je kan ook zwemmen en aan het strand liggen aan de Copa Gochana, entree hiervoor is apart. Er is ook een apart saunalandschap.

12. Zwembad De Plons

Beuningen (Gelderland) Binnenbad ± 18 KM vanaf Groesbeek

Zwembad de Plons in Beuningen beschikt over een verwarmd professioneel bassin van 25 meter en een instructiebad van 17 meter. Tijdens het recreatieve zwemmen kunt u gebruik maken van de duikplank, de waterglijbaan, sauna en whirlpool. Het zwembad is gericht op het plezier van kinderen, volwassenen en ouderen en iedereen is welkom. Er worden leuke kinderfeestjes georganiseerd en het zwembad wordt regelmatig omgebouwd tot disco.