Binnenzwembaden Haren (Groningen) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Haren (Groningen), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden en vijf combibaden. Eén binnenzwembad ligt er in Haren (Groningen) zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Haren (Groningen) Binnen 30 minuten rijden.

3. Kardinge

Zwembad Groningen Binnen ± 10 KM vanaf Haren (Groningen) vogelvlucht afstand

Sportcentrum Kardinge beschikt over verschillende zwembaden. Het 25 meter bad heeft 6 banen en is 15 meter breed, ideaal voor baantjes zwemmen en zwemtrainingen van verenigingen. Het instructiebad heeft een beweegbare bodem die je kunt instellen van 0 tot 2,00 meter en is geschikt voor verschillende groeps- en zwemlessen en voor recreatief zwemmen voor de allerkleinsten. Het recreatiebad met golven is ingericht met een gezellig strandthema en heeft verschillende waterelementen, bubbelbaden, stoomcabines en een peuterbadje. Er is een glijbaan aanwezig die uitkomt op het bad, waar je ook naar buiten kunt. Buiten is een kleine zonneweide.

4. Zwembad de Parrel

Zwembad Groningen Binnen ± 10 KM vanaf Haren (Groningen) vogelvlucht afstand

Zwembad de Parrel is een gezellig buurtzwembad met een 25-meter wedstrijdbad (28 graden) met beweegbare bodem en een klein instructiebad (30 graden) met glijbaan. Het zwembad is ook toegankelijk voor mensen met een handicap en heeft 4 bubbelbaden waarvan je gebruik kunt maken tegen betaling.

5. Willem-Alexander Sportcentrum

Zwembad Groningen Binnen ± 12 KM vanaf Haren (Groningen) vogelvlucht afstand

Het Willem Alexander Sportcentrum in Groningen heeft een zwembad van 24 bij 44 meter. Naast het zwembad zijn er ook een sporthal, turnhal en verschillende sportzalen te vinden. Het sportcentrum is eigendom van de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen.

9. Zwemkasteel Nienoord

Zwembad Leek Binnen Buiten ± 19 KM vanaf Haren (Groningen) vogelvlucht afstand

Zwemkasteel Nienoord heeft een overdekt recreatiebad, peuterbad, 25-meterbad, een spectaculaire waterglijbaan van 40 meter lang, wildwaterkreek, whirlpool en waterkanon. In de zomer is het verwarmde buitenbad geopend, met een grote glijbaan en overzichtelijk peuterbad. Op de grote zonneweide kun je heerlijk ontspannen en genieten van de zon!

10. Zwembad De Beemden

Zwembad Bedum Binnen Buiten ± 19 KM vanaf Haren (Groningen) vogelvlucht afstand

Zwembad 'De Beemden' biedt diverse faciliteiten voor sportieve ontspanning, waaronder een glijbaan, wildwaterkreek, turbodouches, bubbelbank, whirlpool, buitenbassin en zonneweide.

12. Zwemcentrum Zuidhorn

Zwembad Zuidhorn Binnen ± 21 KM vanaf Haren (Groningen) vogelvlucht afstand

Zwembad Zuidhorn is een kleinschalig zwembad met een afmeting van 14 x 6 meter en een minimale watertemperatuur van 32,5 graden. Het zwembad is geschikt voor jong en oud, inclusief revalidatie en mindervaliden.