Binnenzwembaden Bedum en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Bedum, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht binnenbaden en drie combibaden. Eén binnenzwembad ligt er in Bedum zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Bedum Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad De Beemden

Bedum Binnenbad Buitenbad

Zwembad 'De Beemden' biedt diverse faciliteiten voor sportieve ontspanning, waaronder een glijbaan, wildwaterkreek, turbodouches, bubbelbank, whirlpool, buitenbassin en zonneweide.

2. Kardinge

Groningen Binnenbad ± 9 KM vanaf Bedum

Sportcentrum Kardinge beschikt over verschillende zwembaden. Het 25 meter bad heeft 6 banen en is 15 meter breed, ideaal voor baantjes zwemmen en zwemtrainingen van verenigingen. Het instructiebad heeft een beweegbare bodem die je kunt instellen van 0 tot 2,00 meter en is geschikt voor verschillende groeps- en zwemlessen en voor recreatief zwemmen voor de allerkleinsten. Het recreatiebad met golven is ingericht met een gezellig strandthema en heeft verschillende waterelementen, bubbelbaden, stoomcabines en een peuterbadje. Er is een glijbaan aanwezig die uitkomt op het bad, waar je ook naar buiten kunt. Buiten is een kleine zonneweide.

3. Willem-Alexander Sportcentrum

Groningen Binnenbad ± 10 KM vanaf Bedum

Het Willem Alexander Sportcentrum in Groningen heeft een zwembad van 24 bij 44 meter. Naast het zwembad zijn er ook een sporthal, turnhal en verschillende sportzalen te vinden. Het sportcentrum is eigendom van de Hanzehogeschool en de Rijksuniversiteit Groningen.

4. Zwembad de Parrel

Groningen Binnenbad ± 11 KM vanaf Bedum

Zwembad de Parrel is een gezellig buurtzwembad met een 25-meter wedstrijdbad (28 graden) met beweegbare bodem en een klein instructiebad (30 graden) met glijbaan. Het zwembad is ook toegankelijk voor mensen met een handicap en heeft 4 bubbelbaden waarvan je gebruik kunt maken tegen betaling.

6. Zwemcentrum Zuidhorn

Zuidhorn Binnenbad ± 18 KM vanaf Bedum

Zwembad Zuidhorn is een kleinschalig zwembad met een afmeting van 14 x 6 meter en een minimale watertemperatuur van 32,5 graden. Het zwembad is geschikt voor jong en oud, inclusief revalidatie en mindervaliden.

7. Scharlakenhof

Haren (Groningen) Binnenbad ± 20 KM vanaf Bedum

Bij Zwembad Scharlakenhof kunt u genieten van drie ruime zwembaden, waaronder een 25 meter wedstrijdbad met vijf banen, een instructiebad voor kinderen en een uniek RVS recreatiebad van ongeveer 20x10 meter. Dit zwembad heeft een continue temperatuur van 32 graden.

8. Zwembad Dubbelslag

Delfzijl Binnenbad ± 25 KM vanaf Bedum

Zwembad Dubbelslag in Delfzijl beschikt over een wedstrijdbad en instructiebad. Het wedstrijdbad is 25x20 meter en heeft acht banen. Het instructiebad is 17x10 meter.

11. Zwemkasteel Nienoord

Leek Binnenbad Buitenbad ± 26 KM vanaf Bedum

Zwemkasteel Nienoord heeft een overdekt recreatiebad, peuterbad, 25-meterbad, een spectaculaire waterglijbaan van 40 meter lang, wildwaterkreek, whirlpool en waterkanon. In de zomer is het verwarmde buitenbad geopend, met een grote glijbaan en overzichtelijk peuterbad. Op de grote zonneweide kun je heerlijk ontspannen en genieten van de zon!

Binnenzwembaden bij Bedum Tussen 30 minuten en een uur rijden.

12. Sportcentrum de Hullen

Roden Binnenbad ± 29 KM vanaf Bedum

Sportcentrum De Hullen staat garant voor zwem-, sport- en speelplezier. Voor de allerkleinsten is er een recreatiebad met een speelhoek, uitgerust met een zwaan-glijbaan en een water spuitende kikker. Ook is er speelgoed beschikbaar. Voor de zwemliefhebbers zijn er mogelijkheden tot vrij zwemmen en banenzwemmen.