Zwembaden en zwemplekken dichtbij Heeswijk-Dinther

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Heeswijk-Dinther.

Binnen 30 minuten auto rijden

Zwembad De Molen Hey

± 6 KM vanaf Heeswijk-Dinther vogelvlucht afstand

Laco Sportcentrum De Beemd

± 8 KM vanaf Heeswijk-Dinther vogelvlucht afstand

Dierenbos, Noordzijde midden in de plas

± 9 KM vanaf Heeswijk-Dinther vogelvlucht afstand

De zwemplas Dierenbos maakt deel uit van vakantiepark Dierenbos. De zwemplas ligt midden op het vakantiepark, ten noordoosten van het hoofdgebouw. Ten westen van de plas ligt een openluchtzwembad. In het hoofdgebouw is tevens een overdekt zwembad aanwezig.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Aanvaardbaar Gemiddelde: Aanvaardbaar
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten EHBO EHBO Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Ligweide Speelweide

't Heike

± 11 KM vanaf Heeswijk-Dinther vogelvlucht afstand

Meerse Plas

± 12 KM vanaf Heeswijk-Dinther vogelvlucht afstand

Zwemplas de Meerse plas (lokaal bekend als Dungens Gat) ligt ten noordwesten van het dorp Den Dungen in de gemeente Sint-Michielsgestel. Aan de noordkant van de plas ligt de Zuid- Willemsvaart en ten westen van de plas ligt de rijksweg A2. Tussen de plas en de Zuid- Willemsvaart ligt een crossbaan.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Ligweide

Ezzy's Uden

± 12 KM vanaf Heeswijk-Dinther vogelvlucht afstand

Buitenzwembad Zegenwerp

± 12 KM vanaf Heeswijk-Dinther vogelvlucht afstand

Buitenzwembad Zegenwerp in Sint-Michielsgestel beschikt over een wedstrijdbad van 25 meter lang met vier banen, een recreatiebad met een kleine glijbaan en aparte peuter- en kleuterbassins met een kleine glijbaan en sproeier. Er zijn ook twee duikplanken (één en drie meter hoog) en een grote ligweide met verschillende speeltoestellen. De gezellige kiosk heeft een terras waar je voor, tijdens of na het zwemmen terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Zwembad 't Kuipke

± 12 KM vanaf Heeswijk-Dinther vogelvlucht afstand

Zwembad De Neul

± 12 KM vanaf Heeswijk-Dinther vogelvlucht afstand

Zwembad De Neul in Sint-Oedenrode is een nieuw, functioneel en veilig zwembad met een warme uitstraling en is helemaal ingericht voor minder mobiele bezoekers. Het beschikt over een 25 meterbad met 6 banen en een instructiebad van 12 bij 8 meter.

Geffense Plas

± 13 KM vanaf Heeswijk-Dinther vogelvlucht afstand Entree

De Geffense Plas is gelegen tussen Geffen en Oss, ten noorden van de A59. De plas ligt in het natuurgebied ‘de Geffense Bosjes’. De omgeving van de plas bestaat grotendeels uit bos. De zwemlocatie ligt aan de noordkant van de plas en is alleen toegankelijk via de toegangspoort bij het restaurant ‘De Geffense Plas’.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Drijflijn Ligweide Speelweide Voorzieningen voor invaliden

Combibad Kwekkelstijn bv

± 13 KM vanaf Heeswijk-Dinther vogelvlucht afstand

Combibad Kwekkelstijn in Rosmalen is een kleinschalig, professioneel en betrokken zwembadencomplex met binnen- en buitenbaden.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.