Recreatieplassen en zwemplassen 's-Hertogenbosch (Den Bosch) en omgeving

Ontdek 10 recreatieplassen dichtbij 's-Hertogenbosch (Den Bosch), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien recreatieplassen.

Recreatieplassen in de buurt van 's-Hertogenbosch (Den Bosch) Binnen 30 minuten rijden.

4. Dierenbos

Vinkel Recreatieplas ± 11 KM vanaf 's-Hertogenbosch (Den Bosch)

De zwemplas Dierenbos maakt deel uit van vakantiepark Dierenbos. De zwemplas ligt midden op het vakantiepark, ten noordoosten van het hoofdgebouw. Ten westen van de plas ligt een openluchtzwembad. In het hoofdgebouw is tevens een overdekt zwembad aanwezig.

Waterkwaliteit Goed
Bekijk alle faciliteiten bij Dierenbos

6. Geffense Plas

Oss Recreatieplas ± 18 KM vanaf 's-Hertogenbosch (Den Bosch) Entree

De Geffense Plas is gelegen tussen Geffen en Oss, ten noorden van de A59. De plas ligt in het natuurgebied ‘de Geffense Bosjes’. De omgeving van de plas bestaat grotendeels uit bos. De zwemlocatie ligt aan de noordkant van de plas en is alleen toegankelijk via de toegangspoort bij het restaurant ‘De Geffense Plas’.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Geffense Plas

8. De Rietschoof

Aalst (Zaltbommel) Alleen voor leden of gasten ± 20 KM vanaf 's-Hertogenbosch (Den Bosch)

De zwemwaterlocatie bevindt zich in de gemeente Zaltbommel binnen de provincie Gelderland. ‘De Rietschoof, camping badstrand’ ligt in de uiterwaarden van de Afgedamde Maas. In de omgeving van de locatie zijn jachthaven- en industriële activiteiten. Het strand is via de camping ‘De Rietschoof’ te bereiken.

Waterkwaliteit Slecht
Bekijk alle faciliteiten bij De Rietschoof