Zwembaden in en rondom Heiloo

Zwembaden in de buurt van Heiloo. In dit overzicht vind je alle subtropische, overdekte- en openluchtzwembaden. Gesorteerd op afstand.

Binnen 30 minuten auto rijden

Zwembad het Baafje

Zwembad Het Baafje in Heiloo is het perfecte openluchtzwembad voor jong en oud. Het biedt een 50-meterbad, een peuterbad en een hoge springplank. Na het zwemmen kun je ontspannen op de ligweide en genieten van een hapje of drankje op het terras. Het zwembad is geopend van eind april tot begin september.

Zwembad Hoornse Vaart

± 9 KM vanaf Heiloo vogelvlucht afstand

Het zwembad van Sportcomplex Hoornse Vaart heeft diverse baden, wellness voorzieningen en een prachtig buitenterrein. Het buitenbad biedt een strand met ligstoelen, parasols en zelfs een zandgebied voor de kinderen. Er is gratis animatie op woensdag- en zaterdagmiddag, en een supersnelle glijbaan. Het golfslagbad simuleert hoge golven en in de glijbaan speel je het Aquasmash spel. Het 25-meterbad is geschikt voor banenzwemmers en recreatief duiken. Het 50-meterbad wordt veel gebruikt voor zwemactiviteiten en aquafitness. Daarnaast zijn er whirlpools, een stoomcabine en zonnebanken.

Zwembad de Zien

± 11 KM vanaf Heiloo vogelvlucht afstand

Zwembad de Bever

± 12 KM vanaf Heiloo vogelvlucht afstand

Zwembad de Bever in Sint Pancras heeft drie verschillende baden, twee glijbanen, een duikplank en speelattributen voor in en buiten het water. Er is zelfs een strandje om op te spelen en op het grote grasveld kun je voetballen of loungen op een ligbed.

Zwem- en Sportcentrum de Waterakkers

± 13 KM vanaf Heiloo vogelvlucht afstand

Zwem- en Sportcentrum de Waterakkers biedt verschillende faciliteiten aan, waaronder een recreatiebad, wedstrijdbad, doelgroepenbad en een buiten peuterbad met speelweide.

Zwembad De Crommenije

± 14 KM vanaf Heiloo vogelvlucht afstand

Zwembad De Crommenije beschikt over een binnen- en buitenbad met een 50-meterbad, inclusief ‘Duo Racer’ glijbaan met tijdswaarneming en een hoge en lage duikplank. Ook is er buiten een zwembad voor de allerkleinsten met een glijbaan en veel speelmogelijkheden voor ultieme waterpret en een ligweide.

Zwembad Het Zwet

± 17 KM vanaf Heiloo vogelvlucht afstand
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.