Binnenzwembaden Heiloo en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Heiloo, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden en vijf combibaden. Eén binnenzwembad ligt er in Heiloo zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Heiloo Binnen 30 minuten rijden.

4. Zwembad Hoornse Vaart

Zwembad Alkmaar Binnen Buiten ± 9 KM vanaf Heiloo vogelvlucht afstand

Het zwembad van Sportcomplex Hoornse Vaart heeft diverse baden, wellness voorzieningen en een prachtig buitenterrein. Het buitenbad biedt een strand met ligstoelen, parasols en zelfs een zandgebied voor de kinderen. Er is gratis animatie op woensdag- en zaterdagmiddag, en een supersnelle glijbaan. Het golfslagbad simuleert hoge golven en in de glijbaan speel je het Aquasmash spel. Het 25-meterbad is geschikt voor banenzwemmers en recreatief duiken. Het 50-meterbad wordt veel gebruikt voor zwemactiviteiten en aquafitness. Daarnaast zijn er whirlpools, een stoomcabine en zonnebanken.

6. Zwembad De Crommenije

Zwembad Zaanstad Binnen Buiten ± 14 KM vanaf Heiloo vogelvlucht afstand

Zwembad De Crommenije beschikt over een binnen- en buitenbad met een 50-meterbad, inclusief ‘Duo Racer’ glijbaan met tijdswaarneming en een hoge en lage duikplank. Ook is er buiten een zwembad voor de allerkleinsten met een glijbaan en veel speelmogelijkheden voor ultieme waterpret en een ligweide.

10. Zwembad Zaangolf

Zwembad Zaanstad Binnen ± 21 KM vanaf Heiloo vogelvlucht afstand

Zwembad Zaangolf biedt alle faciliteiten voor een heerlijke dag zwemmen, waaronder een prachtige glijbaan met licht- en geluidshow, 2 whirlpools, een stoombad, leuke speelmaterialen, een peuterbad, een speciaal therapiebad en een groot recreatiebad met stroomversnelling en een wedstrijdbad.