Zwemmen Honselersdijk en omgeving

Ontdek 9 zwembaden en 11 natuurzwemplekken dichtbij Honselersdijk, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, één combibad, een buitenbad, zes open water zwemplekken, twee stranden, twee recreatieplassen en een zeestrand. Eén zwemplek ligt er in Honselersdijk zelf.

Zwemmen in de buurt van Honselersdijk Binnen 30 minuten rijden.

3. Zwembad De Hoge Bomen

Naaldwijk Binnenbad Buitenbad ± 3 KM vanaf Honselersdijk

Zwembad De Hoge Bomen in Naaldwijk heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, inclusief een peuterbad en twee glijbanen. Het recreatiebad heeft een aangename temperatuur van 30°C en biedt verschillende speelse vormen, een 30 meter lange glijbaan, whirlpool, stroomversnelling en jetstream. Buiten kunnen bezoekers genieten van een groot recreatiebad met glijbaan en een uitgestrekte ligweide met speeltoestellen en een voetbalveld. De ligweide is groot en er is gezellige horeca aanwezig.

4. Zwembad Vreeloo

De Lier Binnenbad ± 4 KM vanaf Honselersdijk

Het zwembad in Sportcentrum Vreeloo heeft vijf banen en een beweegbare bodem. Op dinsdag is het warmwaterdag en er is een ruime parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. De horeca biedt uitzicht op het zwembad en heeft een ruime speelhoek voor kinderen.

6. Maesemunde

's-Gravenzande Binnenbad ± 5 KM vanaf Honselersdijk

Zwembad Maesemunde beschikt over een groot wedstrijdbad van 25x15 meter met zes banen en een recreatiebad met jetstreams, een borrelbank en spuitobjecten. Ook is er een peuterbad van 10x4 meter en een 30 meter lange glijbaan. Naast zwemmen kun je gebruik maken van de zonnebank, het Turks stoombad en het bubbelbad.

9. Monster Ter Heijde

Monster Zeestrand ± 7 KM vanaf Honselersdijk

Het badstrand van Ter Heijde ligt aan de Noordzee bij Monster / ’s Gravenzande tussen Hoek van Holland en Den Haag. De plaatsen Ter Heijde en Monster liggen achter/tegen dit strand aan. Het strand (Monster) is bereikbaar via Den Haag A12-A4-N464 en Rotterdam A20-N220 en via trein en bus. Het strand valt onder de gemeente Westland. Deze zwemlocatie beperkt zich tot de drie strandopgangen rondom Ter Heijde.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Monster Ter Heijde

12. Zandmotor

Monster Open water zwemplek ± 8 KM vanaf Honselersdijk

Zwemwaterlocatie de Zandmotor ligt aan de Noordzee in de gemeente Westland en Den Haag. Het betreft een zoutwaterlocatie, die onder invloed staat van de getijden. Op de zwemwaterlocatie zijn drie strandopgangen, van noord naar zuid zijn dit: Slag 1 te Den Haag en slagen Watertoren en Schelpenpad te Monster.

Waterkwaliteit Aanvaardbaar
Bekijk alle faciliteiten bij Zandmotor

13. Zwembad Zuiderpark

Den Haag Binnenbad ± 9 KM vanaf Honselersdijk

Het Hofbad, het meest moderne zwembad in Den Haag, beschikt over een 50-meterbad, 4 springplanken en een indrukwekkende duiktoren van 5 meter hoog. Daarnaast zijn er een instructiebad, een peuterbad en een ruim recreatiebad met een spectaculaire glijbaan van 60 meter, een ontspannende whirlpool en een wildwaterkreek. Het Hofbad is ideaal voor internationale waterpolowedstrijden en biedt faciliteiten voor trainingen en wedstrijden van nationale en regionale selecties. De tribune biedt plaats aan 500 toeschouwers.

14. Zwembad De Waterthor

Den Haag Binnenbad ± 9 KM vanaf Honselersdijk

Zwembad Overbosch heeft verschillende baden, waaronder een doelgroepenbad met beweegbare bodem, een recreatiebad met stroomversnelling, een 25 meter- en instructiebad. Tijdens de wijkdag is het water extra verwarmd.

17. Zwembad Kerkpolder

Delft Binnenbad ± 9 KM vanaf Honselersdijk

Zwembad Kerkpolder biedt verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een wedstrijdbad met een 1 meter duikplank en een glijbaan. Voor de kleintjes is er een kleuter-peuterbad waar ze lekker kunnen spetteren en spelen. Ook is er een recreatiebad waar je heerlijk kunt ontspannen.

19. Den Haag Kijkduin

Den Haag Open water zwemplek ± 10 KM vanaf Honselersdijk

De zwemwaterlocatie Kijkduin is onderdeel van het doorlopende Noordzeestrand van Hoek van Holland naar Scheveningen en valt onder het strand van de gemeente Den Haag. Kijkduin ligt direct tegen het strand aan, Den Haag ligt in het achterland. De zwemwaterlocatie Kijkduin wordt gekarakteriseerd als een kleinschalig familiestrand. Het strand is bereikbaar met de auto via Den Haag A12, met de bus en via de trein.

Waterkwaliteit Goed
Bekijk alle faciliteiten bij Den Haag Kijkduin