Zwembaden in en rondom Hoogerheide

Zwembaden in de buurt van Hoogerheide. In dit overzicht vind je alle subtropische, overdekte- en openluchtzwembaden. Gesorteerd op afstand.

Binnen 30 minuten auto rijden

Familyland

Het zwembad van Familyland is geschikt voor jong en oud met een peuterbad en recreatiebad. Beide baden hebben een aangename en constante temperatuur van 30 graden. Het recreatiebad is 11 bij 23 meter en biedt vele mogelijkheden.

Zwembad De Melanen

Buitenzwembad in Halsteren
± 14 KM vanaf Hoogerheide vogelvlucht afstand

Zwembad de Melanen in Halsteren is een verwarmd buitenzwembad met 6 banen van 25 meter lang en een apart springbassin van 4 meter diep. Het recreatiebad begint ondiep op 40 cm en loopt langzaam af naar 140 cm. Voor peuters en kleuters is er een apart kleuterbad. Op de zonneweide is volop ruimte om te zonnebaden of sportief te zijn.

Zwembad de Stok

Binnen- en buitenzwembad in Roosendaal
± 18 KM vanaf Hoogerheide vogelvlucht afstand

De Spetter

Buitenzwembad in Tholen
± 19 KM vanaf Hoogerheide vogelvlucht afstand

Zwembad de Meermin

Buitenzwembad in Steenbergen
± 23 KM vanaf Hoogerheide vogelvlucht afstand

Zwembad de Meermin in Steenbergen biedt een veilige en schone omgeving voor zwemmers van alle leeftijden. Het kleuterbad heeft een maximale waterdiepte van 20 cm en een glijbaantje, terwijl het halfdiepe bad een grote glijbaancombinatie heeft en het diepe bad banen van 25 meter, startblokken en springplanken. Er is ook een grote groene zonneweide met bomen en verschillende sport- en speeltoestellen.

Blankershove

Buitenzwembad in Oud Gastel
± 26 KM vanaf Hoogerheide vogelvlucht afstand
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.