Zwembaden Hoorn (Noord-Holland) en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Hoorn (Noord-Holland), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien buitenbaden, acht binnenbaden en twee combibaden.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden in de buurt van Hoorn (Noord-Holland) Binnen 30 minuten rijden.

2. De Wijzend

Zwaag Binnenzwembad Buitenzwembad ± 3 KM vanaf Hoorn (Noord-Holland) vogelvlucht afstand

Zwembad De Wijzend in Zwaag is een buitenzwembad met een ruim wedstrijdbad van 50x17 meter, een recreatiebad met een piratenschip en een 34 meter lange glijbaan, en een apart peuterbad. Op de ruime en zonnige ligweide kunnen bezoekers ontspannen en genieten van recreatieve elementen en een airtrampoline.

3. Molenbad

Wognum Buitenzwembad ± 6 KM vanaf Hoorn (Noord-Holland) vogelvlucht afstand

Het Molenbad is een opluchtzwembad met voorzieningen als een recreatiebad, een wedstrijdbad en een peuterbadje.

6. Het Zwembad

Midwoud Buitenzwembad ± 11 KM vanaf Hoorn (Noord-Holland) vogelvlucht afstand

Het Zwembad in Midwoud is een oud openluchtbad met een rijke geschiedenis. Het terrein is ruim opgezet en biedt verschillende faciliteiten zoals zonneweides, schaduwrijke plekken, een terras, schommels, tafeltennis en een springkussen. Het zwembad heeft drie aparte baden, waaronder een groot bad met glijbaan, een klein bad en een peuterbad. Er is altijd gediplomeerd personeel aanwezig. Het Zwembad draait volledig op vrijwilligers, die ervoor zorgen dat het bad goed onderhouden wordt.

9. Zwembad de Spetter

Abbekerk Buitenzwembad ± 13 KM vanaf Hoorn (Noord-Holland) vogelvlucht afstand

Zwembad De Spetter in Abbekerk is een verwarmd buitenzwembad met een 25 meter bad voor zwemlessen, banen zwemmen en recreatief gebruik. Het recreatiebad heeft een spuitelement, een kleine glijbaan en een nieuwe spectaculaire grote glijbaan. Voor de allerkleinsten is er een verwarmd peuterbad.

14. EuroParcs IJsselmeer

Medemblik Binnenzwembad ± 17 KM vanaf Hoorn (Noord-Holland) vogelvlucht afstand

EuroParcs IJsselmeer beschikt over een verwarmd binnenzwembad met een 50 meter lange glijbaan en een baby/peuterbad. Voor de allerkleinsten is er een kinderbad aanwezig.

15. Zwembad de Weid

Andijk Buitenzwembad ± 19 KM vanaf Hoorn (Noord-Holland) vogelvlucht afstand

Zwembad De Weid is een openlucht buitenzwembad met een familieglijbaan, peuterbad, 2 baden en een zonneweide met speeltoestellen. Het zwembad is geschikt voor jong en oud en biedt recreatief zwemmen, baantjes zwemmen en zwemlessen. Het zwembad is geopend van 29 april t/m 17 september 2023.

17. Zwembad de Waterdam

Volendam Binnenzwembad Buitenzwembad ± 20 KM vanaf Hoorn (Noord-Holland) vogelvlucht afstand

Zwembad de Waterdam heeft een 25 meterbad, een instructiebad en een subtropisch gedeelte. Het instructiebad en het 25 meterbad zijn voor het leszwemmen, maar buiten de lesuren om mag ook hier gewoon recreatief gezwommen worden. Het subtropische gedeelte heeft 4 whirlpools, een crazy cone-glijbaan en verschillende jetstreams. Het buitenbad heeft een 50 meterbad, een familiebad met glijbaan en een springkuil met 2 duikplanken van 1 en 3 meter hoog. Er is een grote zonnewijde en een groot gedeelte voor kleine kinderen, met een peuterbad, kleuterbad en een zandwaterspeelplaats. Het bad is vanaf eind april tot begin september geopend als de watertemperatuur minimaal 16 graden is.

18. De Rijd

Nieuwe Niedorp Buitenzwembad ± 20 KM vanaf Hoorn (Noord-Holland) vogelvlucht afstand

In buitenzwembad De Rijd beleef je een dag vol plezier voor jong en oud. Onze baden worden heerlijk verwarmd door zonne-energie, zodat je altijd comfortabel kunt zwemmen. Ontdek het diepste bad in de regio, met bijna 4 meter diepte en 2 duikplanken voor de echte durfallen. Voor de kleintjes is er een peuterbad met vrolijke speelelementen. Daarnaast hebben we een 25 meter lang instructiebad met een te gekke glijbaan. Geniet van onze ruime ligweide met speeltoestellen.