Binnenzwembaden Hoorn (Noord-Holland) en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Hoorn (Noord-Holland), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien binnenbaden, één combibad en een subtropisch zwembad.

Binnenzwembaden in de buurt van Hoorn (Noord-Holland) Binnen 30 minuten rijden.

2. De Wijzend

Zwaag Binnenbad Buitenbad ± 3 KM vanaf Hoorn (Noord-Holland)

Zwembad De Wijzend in Zwaag is een buitenzwembad met een ruim 50-meter wedstrijdbad van 6 banen. Er is een groot recreatiebad met een piratenschip, een 34 meter lange glijbaan en twee kleinere glijbanen. Daarnaast is er een ondiep peuterbad. Op de ruime en zonnige ligweide kunnen spelen in de speeltuin met kabelbaan en een airtrampoline.

8. Zwembad de Waterdam

Volendam Subtropisch zwembad Buitenbad ± 20 KM vanaf Hoorn (Noord-Holland)

Zwembad de Waterdam heeft een 25 meterbad, een instructiebad en een subtropisch gedeelte. Het instructiebad en het 25 meterbad zijn voor het leszwemmen, maar buiten de lesuren om mag ook hier gewoon recreatief gezwommen worden. Het subtropische gedeelte heeft 4 whirlpools, een crazy cone-glijbaan en verschillende jetstreams. Het buitenbad heeft een 50 meter wedstrijd bad, een familiebad met glijbaan en een springkuil met 2 duikplanken van 1 en 3 meter hoog. Er is een grote zonnewijde en een groot gedeelte voor kleine kinderen, met een peuterbad, kleuterbad en een zandwaterspeelplaats. Het bad is vanaf eind april tot begin september geopend als de watertemperatuur minimaal 16 graden is.

11. Leeghwaterbad

Purmerend Binnenbad ± 23 KM vanaf Hoorn (Noord-Holland)

Het Leeghwaterbad is een modern zwembad met vier baden onder één dak en een grote speelweide met uitzwem- en peuterbad buiten. Het recreatiebad is verdeeld in 2 delen en heeft een watertemperatuur van 30 graden. Het instructiebad heeft een watertemperatuur van 32 graden en is ideaal voor kinderen om hun eerste ervaring met zwemwater op te doen. Het doelgroepenbad heeft ook een watertemperatuur van 32 graden en wordt voornamelijk gebruikt voor groepslessen. Het sportbad heeft een watertemperatuur van 26 graden en wordt gebruikt voor verschillende sportverenigingen en beroepsopleidingen.