Recreatieplassen en zwemplassen Horst (Limburg) en omgeving

Ontdek 10 recreatieplassen dichtbij Horst (Limburg), gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien recreatieplassen.

Recreatieplassen in de buurt van Horst (Limburg) Binnen 30 minuten rijden.

4. Dagstrand Camping Breebronne

Maasbree Alleen voor leden of gasten ± 11 KM vanaf Horst (Limburg)

Omstreeks 1975 is aan de Lange Heide in Maasbree een recreatiepark gesticht. In 1999 heeft een uitbreiding plaats gevonden. Bij de zwemplas is een groot zandstrand, ligweide, een waterglijbaan en een ‘water-paddenstoel’ aanwezig. De plas staat niet in verbinding met ander oppervlaktewater. In geval van een te hoog waterpeil kan water uitgelaten worden.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Dagstrand Camping Breebronne

8. Recreatiestrand Vakantiepark Leukermeer

Maashees Recreatieplas ± 17 KM vanaf Horst (Limburg) Entree

Op 1 km ten oosten van de Maas bij km-punt 135, ter hoogte van Maashees in de gemeente Bergen ligt het Leukermeer. Het Leukermeer staat in open verbinding met de Maas. Ten noordoosten van het Leukermeer ligt het Reindersmeer. Deze vroegere zandwinplas is medio 2000 afgesloten van het Leukermeer door de sluis tussen beide meren vast te zetten. Rond het Leukermeer ligt de Boswachterij gemeente Bergen en weilanden. Aan het Leukermeer bevindt zich Recreatiepark 'Leukermeer'. De beide strandjes en ligweide, met een grootte van 1000 m2, zijn in eigendom van het recreatiepark en daarom niet gratis toegankelijk.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Recreatiestrand Vakantiepark Leukermeer

10. Dagstrand Droompark Maasduinen

Belfeld Alleen voor leden of gasten ± 23 KM vanaf Horst (Limburg)

De zwemplas is onderdeel van een camping. De plas is gelegen in een bosrijke omgeving en voorzien van een kort zandstrand met drijflijn en een grasstrook rondom de kan dienen als ligweide. De plas heeft een oppervlakte van 1 ha met een gemiddelde diepte van 1,5 meter. De maximale diepte is 3 meter.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Dagstrand Droompark Maasduinen