Zwembaden en zwemplekken in en rondom Kampen

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Kampen.

Binnen 30 minuten

Abbertstrand - Dronten

Zwemwater in Noordeinde (Oldebroek) ± 7 KM vanaf Kampen vogelvlucht afstand

Het Abbertstrand ligt aan het Drontermeer tussen de Roggebotsluis en de brug naar Elburg. Het strand ligt aan het Drontermeer en de Drontermeerdijk aan de westzijde van het meer.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Ligweide

Zwembad Bestevaer - Genemuiden

Binnenzwembad ± 15 KM vanaf Kampen vogelvlucht afstand

Strand Schokkerhaven - Nagele

Recreatieplas in Nagele ± 16 KM vanaf Kampen vogelvlucht afstand

Zwemlocatie Schokkerhaven is gelegen aan het Ketelmeer, langs de Zuidermeerdijk aan de rand van de Noordoostpolder. Direct naast het strand aan de oostzijde ligt de jachthaven Schokkerhaven.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Kleedruimte Voorzieningen voor invaliden Zwemzone afgebakend

Spijkstrand - Biddinghuizen

Zwemwater in Elburg ± 17 KM vanaf Kampen vogelvlucht afstand

De zwemlocatie Spijkstrand is een bijna kilometer lang strand. Het strand grenst aan de zwemlocatie Rivièra Beach, dat aan de zuidkant van het Spijkstrand ligt.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Zwemzone afgebakend

De Veldkamp - Wezep

Binnen- en buitenzwembad ± 17 KM vanaf Kampen vogelvlucht afstand

Zwembad Hasselt

Buitenzwembad ± 17 KM vanaf Kampen vogelvlucht afstand

Aat de Jonge zwembad - Dronten

Binnenzwembad ± 17 KM vanaf Kampen vogelvlucht afstand

Netl Park - Kraggenburg

Zwemwater in Kraggenburg ± 19 KM vanaf Kampen vogelvlucht afstand Entree

De zwemlocatie Netl Park is gelegen bij Kraggenburg in de Noordoostpolder. Het is een gegraven recreatieplas in een 48 ha gebied waarvan het grootste deel uit een wilde tuin bestaat en er globaal 2,5 ha aan waterpartijen liggen. De waterkwaliteit heeft een EU-kwalificatie: uitstekend.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Kleedruimte Voorzieningen voor invaliden

Spijkvijver, Biddinghuizen

Zwemwater in Elburg ± 19 KM vanaf Kampen vogelvlucht afstand

De Spijkvijver ligt midden in het Spijkbos in Flevoland, circa 5 km ten oosten van Biddinghuizen, vlakbij het Veluwemeer en Walibi world. De vijver bestaat uit twee plassen die via een versmalling met elkaar in verbinding staan. De oppervlakte van de beide plassen samen bedraagt ruim 3 hectare en de waterdiepte is circa 1,5 meter. Het zwemstrand is gelegen aan de westelijke plas en heeft ook een grote ligweide.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Zandstrand Zandstrand Ligweide

Zwembad Vollenhove

Binnen- en buitenzwembad ± 19 KM vanaf Kampen vogelvlucht afstand
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.