Zwemmen Kamperland en omgeving

Ontdek 3 zwembaden en 17 natuurzwemplekken dichtbij Kamperland, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij twee buitenbaden, één waterspeeltuin, zeven open water zwemplekken, zes zeestranden, twee recreatieplassen en twee stranden. Drie zwemplekken liggen er in Kamperland zelf.

Zwemmen in de buurt van Kamperland Binnen 30 minuten rijden.

13. Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand

Wolphaartsdijk Strandje ± 10 KM vanaf Kamperland

De locatie Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand is gelegen aan het oostelijke deel van het Veerse Meer, ten zuiden van Kortgene en ten noorden van Wolphaartsdijk. Het betreft een zoutwater locatie. Ten westen van de zwemlocatie liggen de Middelplaten, een natuurgebied van Natuurmonumenten. Ten oosten van de locatie ligt recreatiepark De Schelphoek. De zwemlocatie bestaat uit een langgerekt smal zandstrand en grotere ligweiden er om heen.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand

14. Deltapark Neeltje Jans

Vrouwenpolder Waterspeeltuin ± 10 KM vanaf Kamperland

In Deltapark Neeltje Jans zijn er verschillende Water & Fun attracties, waaronder de Aquasplash en de Waterspeelplaats. Beide attracties bieden verkoeling op warme dagen en zijn open vanaf half mei tot oktober. Daarnaast is er een Waterglijbaan waar jong en oud plezier aan kunnen beleven. Voor wie van een stormachtige ervaring houdt, is er de Orkaanmachine. De speeltuinen bieden speelplezier voor alle leeftijden.

16. De Goudvijver

Serooskerke (Veere) Buitenbad ± 10 KM vanaf Kamperland

Zwembad De Goudvijver in Serooskerke is een kleinschalig buitenbad met twee verwarmde baden en een peuterbad dat alleen open is op warme dagen. Op de ruime beschutte ligweide zijn enkele speeltoestellen voor de jongere bezoekers en er is een volleybalnet, tafeltennistafel en een korfbalpaal voor de wat oudere jeugd. Het zwembad heeft in 2019 de derde plaats gewonnen voor beste openluchtbad en de tweede plaats voor meest klantvriendelijke accommodatie bij de Zwembadbranche Awards.

19. Stelleplas

Heinkenszand Buitenbad ± 15 KM vanaf Kamperland

Zwembad Stelleplas heeft een 25 meter lang wedstrijdbad, uitgerust met twee duikplanken. Voor de jongere bezoekers is er een recreatiebad met een spannende glijbaan en een peuterbad met speeltoestel. Buiten wacht een speelschip, een voetbalveld, een beachvolleybalveld, een panna veld en een interactieve dans- en beweegboog voor uren speelgenot. De horecafaciliteiten en het zonnige terras zijn de ideale plekken om even bij te komen met een snack of een verfrissend ijsje.