Buitenzwembaden Kessel en omgeving

Ontdek 12 buitenzwembaden dichtbij Kessel, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf buitenbaden, twee combibaden, één buitenwaterspeeltuin en een subtropisch zwembad. De andere drie buitenzwembaden liggen wat verder weg. Eén buitenzwembad ligt er in Kessel zelf.

Buitenzwembaden zijn meestal van mei tot half september geopend. Deze informatie vind je op de websites van de zwembaden zelf.

Buitenzwembaden in de buurt van Kessel Binnen 30 minuten rijden.

3. Camping De Heldense Bossen

Zwembad Helden Binnen Buiten ± 5 KM vanaf Kessel vogelvlucht afstand

Het overdekte zwembad van Camping De Heldense Bossen is perfect voor gezinnen, met een superlange glijbaan, bubbelbad en stroomversnelling. Voor de kleintjes is er een apart peuter- en kleuterbad. Buiten kun je luieren op de speel- en ligweide, een verkwikkend bad nemen of springen op de trampoline. Het zwembad is alleen open voor campinggasten tijdens bepaalde periodes.

5. De Bosberg

Buitenzwembad Swalmen ± 9 KM vanaf Kessel vogelvlucht afstand

Familiebad De Bosberg is een buitenzwembad gelegen in de bossen van Swalmen. Het zwembad heeft drie verwarmde zwembaden, waaronder een 50-meterbad en een peuterbad met waterspeeltoestellen. Het kleuterbad met glijbaan is momenteel gesloten vanwege werkzaamheden aan de nieuwe glijbaan. Naast zwemmen kunnen bezoekers genieten van de grote ligweide, speeltuin, horeca en beachvolleybalvelden.

7. De Roerdomp

Zwembad Roermond Binnen Buiten ± 15 KM vanaf Kessel vogelvlucht afstand

Zwembad de Roerdomp in Roermond biedt eindeloos zwemplezier voor jong en oud. Het binnenbad heeft onder andere een bubbelbad, glijbaan en peuterhoek. In de zomer is er een golfslagbad, ligweide en klim- en klauterschip. Ook zijn er diverse aquasporten en zwemlessen beschikbaar.

8. Zwembad-Speeltuin Weerderhof

Zwembad Linne Buitenwaterspeeltuin ± 22 KM vanaf Kessel vogelvlucht afstand

De Weerderhof beschikt over twee schitterende zwembaden. Het kleuterbad, met een glijbaan en kikkerdouche, is speciaal ontworpen voor de kleintjes. Hier kunnen zij op een veilige manier spelenderwijs vertrouwd raken met water. Het familiebad is groter en heeft een ondiep gedeelte met een kleine glijbaan, en een dieper gedeelte met een grotere glijbaan voor de echte waaghalzen.

9. Zwemparadijs Prinsenmeer

Subtropisch zwembad Ommel Subtropisch Buiten ± 34 KM vanaf Kessel vogelvlucht afstand

Het subtropisch zwemparadijs op Vakantiepark Prinsenmeer biedt ontspanning en waterpret voor jong en oud. Geniet van de sauna, Turks stoombad, zonnestudio en snelbruiner. Het zwembad heeft een peuter- en kleuterbad, spuittoestellen, een kleuterglijbaan, waterkanon, bubbelbad en 2 waterglijbanen. Er zijn ook hotwhirlpools, diverse douches, een bikinibar/terras, kinderboxen, kindertoiletten en aankleedplateaus.

Buitenzwembaden bij Kessel Tussen 30 minuten en een uur rijden.

12. Eurobad Maasbracht

Buitenzwembad Maasbracht ± 25 KM vanaf Kessel vogelvlucht afstand

Buitenbad Eurobad Maasbracht is een voordelig en leuk buitenzwembad voor de hele familie in Midden Limburg. Er zijn grote zwembaden voor recreatief of banen zwemmen, een peuterbad, hoge en lage duikplanken, een speeltuin en een ruime zonneweide. Er is ook een horeca kiosk voor snacks en drankjes..