Binnenzwembaden Klazienaveen en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Klazienaveen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, twee subtropische zwembaden en twee combibaden. Vier van de binnenzwembaden bevinden zich over de grens. Eén binnenzwembad ligt er in Klazienaveen zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Klazienaveen Binnen 30 minuten rijden.

2. Aquarena

Zwembad Emmen Binnen ± 11 KM vanaf Klazienaveen vogelvlucht afstand

Aquarena biedt verschillende zwembaden aan voor alle doelgroepen. Het recreatiebad heeft een interactieve glijbaan en een grote bubbelbank om te ontspannen. Het doelgroepenbad heeft een klimwand en een springplank. Het wedstrijdbad heeft acht banen en een tribune om wedstrijden te bekijken. Voor de kleintjes is er een Doe & Ontdek gedeelte met genoeg te doen in het verwarmde bad. Na het zwemmen kun je ontspannen in de sauna, infraroodcabine en stoomcabine of op de zonneweide.

5. Hallenbad Emlichheim

Duitsland Zwembad Emlichheim Binnen ± 20 KM vanaf Klazienaveen vogelvlucht afstand

Het binnenbad in Emlichheim biedt met zijn 25 x 10 m grote bad niet alleen maar overdekt zwemplezier. Er is ook nog een pierenbad op het buitenterrein en een mooi aangelegde ligweide plus een terras.

6. Schloss Dankern - Spassbad Topas

Duitsland Subtropisch zwembad Haren (Ems) ± 22 KM vanaf Klazienaveen vogelvlucht afstand

In Spassbad Topas in Schloß Dankern kun je veel beleven. De grote waterspeeltuin nodigt je uit om te spelen en te spetteren. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad, terwijl de volwassenen kunnen ontspannen in de whirlpool. Ga van een van de vele glijbanen met een totale lengte van ongeveer 460 meter, voor elke leeftijd is er iets te beleven. Op de vlinderglijbaan glijden de jongste zwemmers het peuterbad in. Op de trioslide in de grote waterspeeltuin kan er met drie personen tegen elkaar geracet worden. Vanaf 12 jaar kun je met een band de spectaculaire trechterglijbaan afglijden. Naast de glijbanen bij het grote hoofdbad vind je in de glijbaantoren de grote Magic Eye met een lengte van meer dan 100 meter en de opwindende turboglijbaan!

10. De Slag

Zwembad Hardenberg Binnen ± 39 KM vanaf Klazienaveen vogelvlucht afstand

Zwembad De Slag in Hardenberg beschikt over meerdere baden, waaronder een wedstrijdbad van 25 meter lang en 6 banen breed met een diepte van 2 meter en een aangename temperatuur van 28 graden. Het doelgroepenbad is vooral geschikt voor groepslessen en zwemlessen, met warmer water en een diepte die varieert van 0,60 cm tot 1,20 meter. Hier bevindt zich ook de Borrelbank voor ontspanning. Het peuterbad is warmer en heeft een diepte van 0,40 cm over de gehele lengte, met diverse speelelementen. Naast zwemmen biedt Zwembad De Slag ook andere sportfaciliteiten, zoals een sporthal, atletiekbaan en beachvolleybalveld.

Binnenzwembaden bij Klazienaveen Tussen 30 minuten en een uur rijden.

12. Hallenbad Uelsen

Duitsland Zwembad Uelsen Binnen ± 35 KM vanaf Klazienaveen vogelvlucht afstand

Hallenbad Uelsen biedt puur zwemplezier aan alle gezinsleden: sportieve bezoekers kunnen in het 25 m lange wedstrijdbad baantjes trekken en daarna op de ligstoelen genieten van het prachtige uitzicht op de vrije natuur. Wie actie wil, suist op de black-hole glijbaan de diepte in. Het digitale scorebord verklapt wie bij de glijpartij de beste tijd heeft neergezet. Een echte topattractie voor de allerkleinsten is het aantrekkelijk peuterbad in junglestijl.