Binnenzwembaden Klundert en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Klundert, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij elf binnenbaden en één combibad. Eén binnenzwembad ligt er in Klundert zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Klundert Binnen 30 minuten rijden.

3. Laco Zwembad Oudenbosch

Zwembad Oudenbosch Binnen ± 11 KM vanaf Klundert vogelvlucht afstand

Laco zwembad Oudenbosch heeft één binnenbad met een ondiep gedeelte voor peuters en een diep gedeelte van 25 meter voor doelgroepen en recreatief zwemmen. Er zijn ook sauna's en een stoombad aanwezig en na het zwemmen kun je ontspannen in het horecagedeelte.

5. De Banakker

Zwembad Etten-Leur Binnen ± 17 KM vanaf Klundert vogelvlucht afstand

Zwembad De Banakker heeft een wedstrijdbad van 25 meter bij 28°C, een recreatiebad van 32°C, een peuterbad met mini-glijbaan, twee whirlpools, een infrarood sauna en een horecagelegenheid. Bovendien is de accommodatie volledig toegankelijk voor mindervaliden, met speciale parkeerplaatsen, drempelvrije toegang, aangepaste kleedruimtes en toiletten, en een lift voor toegang tot het water. De Banakker heeft het Nederlandse Keurmerk voor Toegankelijkheid. Geniet ook van de ligweide buiten met water speelplek en een interactieve waterglijbaan.

6. Zwembad De Wellen

Zwembad 's-Gravendeel Binnen ± 18 KM vanaf Klundert vogelvlucht afstand

Zwembad de Wellen in 's-Gravendeel biedt zwemlessen en recreatief zwemmen voor alle leeftijden. Het zwembad beschikt over een glijbaan, duikplank en speelmateriaal. Ook is er een zonnebank, horeca ruimte en ligweide aanwezig. Het zwembad heeft een uniek elektrolyse systeem waardoor er geen nare chloorlucht hangt en je minder last hebt van geïrriteerde huid en ogen.

7. Zwembad de Watertuin

Zwembad Rucphen Binnen ± 19 KM vanaf Klundert vogelvlucht afstand

Zwembad de Watertuin is geopend in 2023. Het wedstrijdbad is 25 meter en heeft 6 banen. Doormiddel van een beweegbare bodem en een klapwand kan het bad gesplitst worden in een diep deel en een ondiep deel (2 banen breed).

11. De Wisselaar

Zwembad Breda Binnen ± 23 KM vanaf Klundert vogelvlucht afstand

Zwembad De Wisselaar in Breda beschikt over een groot zwembad met twee duikplanken en twee ruime zwembaden. Het zwembad is geschikt voor banen zwemmen, wedstrijden en recreatiezwemmen. Het restaurant biedt uitzicht op het zwembad.

12. Sportcomplex De Hoge Devel

Zwembad Zwijndrecht Binnen ± 24 KM vanaf Klundert vogelvlucht afstand

Zwembad De Hoge Devel is geopend in 2023. Het beschikt over twee grote zwembaden: een wedstrijdbad met acht banen en een doelgroepenbad, beide met een beweegbare bodem. Het zwembad is via grote ramen verbonden met het park en de ligweide, die toegankelijk zijn via grote openslaande deuren. Daarnaast zijn er ook een peuterbad, een whirlpool en een glijbaan aanwezig.