Binnenzwembaden Strijen en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Strijen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij tien binnenbaden en twee combibaden. Eén binnenzwembad ligt er in Strijen zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Strijen Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwembad De Wellen

Zwembad 's-Gravendeel Binnen ± 7 KM vanaf Strijen vogelvlucht afstand

Zwembad de Wellen in 's-Gravendeel biedt zwemlessen en recreatief zwemmen voor alle leeftijden. Het zwembad beschikt over een glijbaan, duikplank en speelmateriaal. Ook is er een zonnebank, horeca ruimte en ligweide aanwezig. Het zwembad heeft een uniek elektrolyse systeem waardoor er geen nare chloorlucht hangt en je minder last hebt van geïrriteerde huid en ogen.

3. De Niervaert

Zwembad Klundert Binnen ± 11 KM vanaf Strijen vogelvlucht afstand

Zwembad De Niervaert in Klundert heeft een wedstrijdbad van 25x10 meter met vier banen, een instructiebad van 11x9 meter en een recreatiebad met een 80 meter lange glijbaan, whirlpool en Turks stoombad.

5. Sportcomplex De Hoge Devel

Zwembad Zwijndrecht Binnen ± 12 KM vanaf Strijen vogelvlucht afstand

Zwembad De Hoge Devel is geopend in 2023. Het beschikt over twee grote zwembaden: een wedstrijdbad met acht banen en een doelgroepenbad, beide met een beweegbare bodem. Het zwembad is via grote ramen verbonden met het park en de ligweide, die toegankelijk zijn via grote openslaande deuren. Daarnaast zijn er ook een peuterbad, een whirlpool en een glijbaan aanwezig.

9. Inge de Bruijn Zwembad

Zwembad Barendrecht Binnen ± 16 KM vanaf Strijen vogelvlucht afstand

Het Inge de Bruijn zwembad beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een wedstrijdbad, kinderbad, recreatiezwembad en doelgroepenbad. Voor ontspanning is er een bubbelbank en waterglijbaan en voor sportieve activiteiten is er een fitnessruimte. Het zwembad is rolstoelvriendelijk en beschikt over een lift.