Binnenzwembaden Leerdam en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Leerdam, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht binnenbaden en vier combibaden. Eén binnenzwembad ligt er in Leerdam zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Leerdam Binnen 30 minuten rijden.

3. De Waterlinie

Zwembad Culemborg Binnen ± 15 KM vanaf Leerdam vogelvlucht afstand

Zwembad De Waterlinie in Culemborg heeft een modern horecagedeelte met uitzicht over het 8-baans zwembad. Het zwembad is 25 meter lang en 21 meter breed en heeft twee beweegbare bodems waardoor verschillende lessen tegelijkertijd gegeven kunnen worden.

4. Caribabad

Zwembad Gorinchem Binnen Buiten ± 15 KM vanaf Leerdam vogelvlucht afstand

Caribabad in Gorinchem biedt een tropisch zwemparadijs met glijbanen, bubbelbaden en meer in het recreatiebad. Het wedstrijdbad biedt ruimte voor verschillende (sport)activiteiten, zoals zwemlessen en aquajoggen. Ook is er een prachtig buitenzwemparadijs.

7. Merwestein

Zwembad Nieuwegein Binnen Buiten ± 19 KM vanaf Leerdam vogelvlucht afstand

Merwestein is het grootste zwemcomplex in de regio Utrecht met interactieve waterattracties, een wedstrijdbad en een aquajungle voor kinderen. De hypermoderne glijbaan met LED-verlichting en snelheidsmeter, tropische sierwanden en zwembadbioscoop zorgen voor een totaalbeleving.

8. De Wetering

Zwembad Houten Binnen Buiten ± 20 KM vanaf Leerdam vogelvlucht afstand

Zwembad De Wetering in Houten heeft een binnenzwembad, een buitenzwembad en een subtropisch zwembad. Het buitenbad is geopend en er is een grote ligweide waar je op warme dagen heerlijk kunt ontspannen. De horeca biedt een gezellige plek om even bij te komen en er zijn extra voorzieningen voor minder validen.

12. De Kreek

Zwembad Kerkdriel Binnen ± 28 KM vanaf Leerdam vogelvlucht afstand

Zwembad De Kreek in Kerkdriel beschikt over vijf zwembaden, waaronder een wedstrijdbad en een buitenzwembad met bruisbank en walldouche. Er is een 60 meter lange glijbaan.