Binnenzwembaden Zaltbommel en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden dichtbij Zaltbommel, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij negen binnenbaden, twee combibaden en één subtropisch zwembad. Eén binnenzwembad ligt er in Zaltbommel zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Zaltbommel Binnen 30 minuten rijden.

1. De Sportwaard

Zaltbommel Binnenbad

De Sportwaard heeft een wedstrijdbad en een doelgroepenbad met verstelbare bodem. Voor de kleintjes is er een peuterbad met glijbaan en fonteintjes. Ontspanning is mogelijk in het bubbelbad of op het terras. De stoomcabine biedt een rustgevende ervaring.

2. De Kreek

Kerkdriel Binnenbad ± 8 KM vanaf Zaltbommel

Zwembad De Kreek in Kerkdriel beschikt over vijf zwembaden, waaronder een wedstrijdbad en een buitenzwembad met bruisbank en walldouche. Er is een 60 meter lange glijbaan.

4. Sportiom AquaFun

's-Hertogenbosch (Den Bosch) Subtropisch zwembad ± 16 KM vanaf Zaltbommel

In het vernieuwde AquaFun zwemparadijs kun je genieten van urenlang waterpret. Het zwemparadijs biedt diverse attracties, waaronder snelle glijbanen, een golfslagbad en een bandenglijbaan. Zowel jong en oud kunnen zich vermaken in het peuterbad en de waterspeeltuin. Bij mooi weer is ook het buitenbad en de ligweide geopend.

Bandenglijbaan

5. Heygrave

Vlijmen Binnenbad ± 17 KM vanaf Zaltbommel

Het zwembad biedt verschillende faciliteiten, waaronder een wedstrijdbad en een doelgroepenbad met warm water. Er zijn mogelijkheden voor banenzwemmen, baby- en peuterzwemles, bewust bewegen en zwemles voor volwassenen.

7. Aqua Altena

Andel Binnenbad Buitenbad ± 18 KM vanaf Zaltbommel

AquaAltena is een veelzijdige zwemlocatie met een binnen- en buitenzwembad. Het binnenzwembad heeft onder andere een wedstrijdbad, doelgroepenbad, whirlpool en glijbaan. Het buitenzwembad biedt verkoeling tijdens de lente- en zomerdagen en heeft verschillende baden, waaronder een wedstrijdbad en een baby- en peuterbad. Er is ook een grote ligweide en een uitgebreide horecagelegenheid.

8. Laco Zwembad Leerdam

Leerdam Binnenbad ± 19 KM vanaf Zaltbommel

Laco sportcentrum Leerdam beschikt over een binnenbad met een wedstrijdbad en een doelgroepenbad, beiden met beweegbare bodem, een peuterbassin, duikplank, tillift voor mindervaliden en sauna met stoombad.

9. Zwembad Waalslag

Tiel Binnenbad ± 20 KM vanaf Zaltbommel

Zwembad Waalslag in Tiel is een modern sportcentrum met drie ruime zwembaden, waaronder een recreatiebad met glijbaan en apart peuter- en kleuterbassin. Voor sportieve activiteiten en ontspanning ben je hier aan het juiste adres. Het zwembad is toegankelijk voor mindervaliden.

10. De Waterlinie

Culemborg Binnenbad ± 20 KM vanaf Zaltbommel

Zwembad De Waterlinie in Culemborg heeft een modern horecagedeelte met uitzicht over het 8-baans zwembad. Het zwembad is 25 meter lang en 21 meter breed en heeft twee beweegbare bodems waardoor verschillende lessen tegelijkertijd gegeven kunnen worden.

11. Olympia Bad

Waalwijk Binnenbad ± 23 KM vanaf Zaltbommel

Zwembad Olympia heeft drie verschillende baden. Het wedstrijdbad is 25 meter lang met zes banen en heeft een temperatuur van 27,5 graden. Het doelgroepenbad heeft een beweegbare bodem en een temperatuur van 29,5 graden. Het recreatiebad heeft een temperatuur van 31,5 graden en beschikt over een glijbaan, stroomversnelling, waterparaplu, verschillende streams en een whirpool. Beide baden zijn toegankelijk met een mindervalidetrap en op verzoek een te plaatsen tillift.

12. Feel Fit Center Vught

Vught Binnenbad ± 23 KM vanaf Zaltbommel

Feel Fit Center Vught biedt diverse zwemactiviteiten aan, waaronder groepslessen en het Zwem ABC. Of je nu aan je conditie wil werken of wil ontspannen in het water, er is voor ieder wat wils. Naast baantjes trekken tijdens recreatief zwemmen, zijn er ook groepslessen zoals aquarobics en aquajogging.