Zwembaden in en rondom Maassluis

Zwembaden in de buurt van Maassluis. In dit overzicht vind je alle subtropische, overdekte- en openluchtzwembaden. Gesorteerd op afstand.

Binnen 30 minuten auto rijden

Sportcentrum De Rozenburcht

± 4 KM vanaf Maassluis vogelvlucht afstand

Sportcentrum De Rozenburcht biedt een veelzijdig zwembad waar zowel fanatieke zwemmers als beginners hun hart kunnen ophalen. Het wedstrijdbad is ideaal voor baantjes zwemmen, terwijl het doelgroepenbad geschikt is voor leszwemmen en aquasportlessen. Bovendien is het zwembad rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen van de faciliteiten kan genieten.

Zwembad Vreeloo

± 8 KM vanaf Maassluis vogelvlucht afstand

Het zwembad in Sportcentrum Vreeloo heeft vijf banen en een beweegbare bodem. Op dinsdag is het warmwaterdag en er is een ruime parkeerplaats waar je gratis kunt parkeren. De horeca biedt uitzicht op het zwembad en heeft een ruime speelhoek voor kinderen.

Het Bernissebad

± 9 KM vanaf Maassluis vogelvlucht afstand

Zwembad De Hoge Bomen

± 9 KM vanaf Maassluis vogelvlucht afstand

Zwembad De Hoge Bomen in Naaldwijk heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, inclusief een peuterbad en twee glijbanen. Het recreatiebad heeft een aangename temperatuur van 30°C en biedt verschillende speelse vormen, een 30 meter lange glijbaan, whirlpool, stroomversnelling en jetstream. De ligweide is groot en er is gezellige horeca aanwezig.

Maesemunde

± 12 KM vanaf Maassluis vogelvlucht afstand

Zwembad Maesemunde beschikt over een groot wedstrijdbad van 25x15 meter met zes banen en een recreatiebad met jetstreams, een borrelbank en spuitobjecten. Ook is er een peuterbad van 10x4 meter en een 30 meter lange glijbaan. Naast zwemmen kun je gebruik maken van de zonnebank, het Turks stoombad en het bubbelbad.

Zwembad Hoek van Holland

± 12 KM vanaf Maassluis vogelvlucht afstand

Het buitenbad van Zwembad Hoek van Holland is geopend van april tot en met september. Naast banenzwemmen en vrijzwemmen kun je ook genieten van de relaxte ligweide of onder een van de parasols. Het zwembad beschikt over een recreatiebad en een kleuter-/peuterbad.

Sport- en recreatiebad Groenoord

± 12 KM vanaf Maassluis vogelvlucht afstand

Zwembad Groenoord in Schiedam heeft een wedstrijdbad met duikplank en een recreatiebad met onder andere een 65 meter lange glijbaan en peuter- en kleuterbadje. Ook is er een grote ligweide met airtrampoline en horeca met terras.

Zwembad Kerkpolder

± 12 KM vanaf Maassluis vogelvlucht afstand

Zwembad Kerkpolder biedt verschillende faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een wedstrijdbad met een 1 meter duikplank en een glijbaan. Voor de kleintjes is er een kleuter-peuterbad waar ze lekker kunnen spetteren en spelen. Ook is er een recreatiebad waar je heerlijk kunt ontspannen.

Rivierabad

± 13 KM vanaf Maassluis vogelvlucht afstand

Het Rivierabad beschikt over een wedstrijdbad, een instructiebad, een recreatiebad en een buitenzwembad. Het wedstrijdbad heeft zes banen en is 25x20 meter groot. Het instructiebad is 20x15 meter en heeft een standaardtemperatuur van 31°C. Het recreatiebad biedt plezier voor jong en oud met een wildwaterbaan, een glijbaan en een stroomversnelling. Het buitenzwembad is rond en heeft een diameter van ongeveer zes meter. Er is een ruime ligweide van 30x50 meter aanwezig waar je heerlijk kan relaxen op warme lente- en zomerdagen met het hele gezin.

Zwembad Hoogvliet

± 14 KM vanaf Maassluis vogelvlucht afstand

Zwembad Hoogvliet biedt een instructiebad, wedstrijdbad, kleuter-/peuterbad, buitenbad en bubbelbad/whirlpool. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals kleedruimtes, kluisjes, toiletten, douches, een EHBO-ruimte en parkeergelegenheid. Het zwembad is rolstoeltoegankelijk en er zijn invalidetoiletten aanwezig.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.