Zwembaden Spijkenisse en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Spijkenisse, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij elf binnenbaden, zes buitenbaden en drie combibaden. Eén zwembad ligt er in Spijkenisse zelf.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden SpijkenisseBinnen 30 minuten auto rijden

1. Rivierabad

Zwembad Spijkenisse Binnen Buiten

Het Rivierabad beschikt over een wedstrijdbad, een instructiebad, een recreatiebad en een buitenzwembad. Het 25m wedstrijdbad heeft zes banen. Het instructiebad is 20x15 meter en heeft een standaardtemperatuur van 31°C. Het recreatiebad biedt plezier voor jong en oud met een wildwaterbaan, een glijbaan en een stroomversnelling. Het buitenzwembad is rond en heeft een diameter van ongeveer zes meter. Er is een ruime ligweide aanwezig waar je heerlijk kan relaxen.

2. Zwembad Hoogvliet

Zwembad Rotterdam Binnen ± 4 KM vanaf Spijkenisse vogelvlucht afstand

Zwembad Hoogvliet biedt een instructiebad, wedstrijdbad, kleuter-/peuterbad, buitenbad en bubbelbad/whirlpool. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals kleedruimtes, kluisjes, toiletten, douches, een EHBO-ruimte en parkeergelegenheid. Het zwembad is rolstoeltoegankelijk en er zijn invalidetoiletten aanwezig.

5. Zwembad Pernis

Buitenzwembad Pernis ± 8 KM vanaf Spijkenisse vogelvlucht afstand

Zwembad Pernis is open van mei tot en met augustus en is een gezellig buitenbad voor de grootste waterpret. Je kunt banenzwemmen in het 25 meterbad met vijf banen en er is een recreatief (minder diep) gedeelte. Ook is er sinds 2021 een brede glijbaan en een peuterbadje. Na het zwemmen kun je iets lekkers halen in de kleine horecagelegenheid.

9. Zwembad Zuid

Zwembad Schiedam Binnen ± 11 KM vanaf Spijkenisse vogelvlucht afstand

Zwembad Zuid in Schiedam is een kleinschalige zwemlocatie met een wedstrijdbad en een instructiebad. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x10 meter en het water is minimaal 28°C. Naast zwemmen kun je ook genieten van de gezellige horeca en is er voldoende parkeergelegenheid naast het zwembad.

11. Sportcentrum De Rozenburcht

Zwembad Rozenburg (Rotterdam) Binnen ± 13 KM vanaf Spijkenisse vogelvlucht afstand

Sportcentrum De Rozenburcht biedt een veelzijdig zwembad waar zowel fanatieke zwemmers als beginners hun hart kunnen ophalen. Het wedstrijdbad is ideaal voor baantjes zwemmen, terwijl het doelgroepenbad geschikt is voor leszwemmen en aquasportlessen. Bovendien is het zwembad rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen van de faciliteiten kan genieten.

14. Sportcentrum West

Zwembad Rotterdam Binnen ± 14 KM vanaf Spijkenisse vogelvlucht afstand

Sportcentrum West biedt Rotterdammers uit West een zwembad en sporthal van 1400 m² onder één dak, met twee baden, een glijbaan en een bubbelbad voor uren spetterpret. Daarnaast zijn er beachvolleybalvelden in de tuin.

17. Inge de Bruijn Zwembad

Zwembad Barendrecht Binnen ± 15 KM vanaf Spijkenisse vogelvlucht afstand

Het Inge de Bruijn zwembad beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een wedstrijdbad, kinderbad, recreatiezwembad en doelgroepenbad. Voor ontspanning is er een bubbelbank en waterglijbaan en voor sportieve activiteiten is er een fitnessruimte. Het zwembad is rolstoelvriendelijk en beschikt over een lift.