Zwembaden en zwemplekken dichtbij Nederweert-Eind

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Nederweert-Eind.

Binnen 30 minuten auto rijden

Laco Sportcentrum Nederweert

± 3 KM vanaf Nederweert-Eind vogelvlucht afstand

Laco sportcentrum Nederweert heeft een binnenbad met een doelgroepenbad en een wedstrijdbad, en een sauna met stoombad. Het complex biedt ook zwemlessen, groepslessen zwemmen en recreatief zwemmen voor het hele gezin.

De IJzeren Man

± 11 KM vanaf Nederweert-Eind vogelvlucht afstand

Zwembad De IJzeren Man biedt meerdere binnen- en buitenbaden omgeven door prachtige natuur. Het golfslagbad heeft een watertemperatuur van 30° en bestaat uit een stroomversnelling, een bubbelbad, een interactieve glijbaan van 72 meter en een peuterbad. Het 25 meter bad voldoet aan de officiële wedstrijdeisen en is ideaal om aan uw conditie te werken. Het instructiebad is alleen toegankelijk voor kinderen tot 12 jaar en begeleiding. In de Beachclub kunt u genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op het recreatiebad of de IJzerenman plas. De buiten accommodatie beschikt over verschillende peuter- en kleuterbaden, een 25-meterbad en een springtoren met een hoogte van 3 meter.

Laco Sportcentrum Heythuysen

± 12 KM vanaf Nederweert-Eind vogelvlucht afstand

Laco sportcentrum Heythuysen beschikt over een binnenbad met een peuterbassin, kleuterbadje met speelvoorzieningen, recreatiebad, hot whirlpool, jet streams, een glijbaan en een sauna met stoombad.

Zwembad Kampeerbos De Simonshoek

± 12 KM vanaf Nederweert-Eind vogelvlucht afstand

Zwembad Weerterbergen

± 12 KM vanaf Nederweert-Eind vogelvlucht afstand

Vakantiepark Weerterbergen heeft een veelzijdig zwembad met onder andere een golfslagbad, kinderbad met speeltoestel en een reuzenglijbaan van 52 meter met lichteffecten.

Het blauwe meertje

± 13 KM vanaf Nederweert-Eind vogelvlucht afstand Entree

Het blauwe meertje is een nieuw dagstrand gelegen in Weert

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Faciliteiten onbekend

Laco Zwembad Haelen

± 16 KM vanaf Nederweert-Eind vogelvlucht afstand

Dagstrand Fun Beach

± 16 KM vanaf Nederweert-Eind vogelvlucht afstand Entree

In de loop der jaren is het terrein rondom de zwemplas ingericht als evenementen terrein. Zo is bij de plas een opblaasbare glijbaan en een touwbaan boven het water aanwezig. De plas is ongeveer 3 ha groot. De diepte van de plas is niet bekend. Het betreft een Blauwe Vlag locatie.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn Ligweide Speelweide Zwemzone afgebakend

Zwembad de Diepsteeckel

± 17 KM vanaf Nederweert-Eind vogelvlucht afstand

Zwembad De Diepsteeckel biedt een peuterbad, recreatiebad met glijbaan en een 25-meterbad voor geoefende zwemmers. Er is een ligweide, volleybal- en voetbalveldje en horeca voor hapjes en drankjes (geen alcohol). Het zwemseizoen loopt van 1 mei tot en met 31 augustus.

De Schop

± 19 KM vanaf Nederweert-Eind vogelvlucht afstand

Sportcomplex De Schop heeft een toegankelijk zwembad met minder chloor dankzij zoutelektrolyse. Er is een overzichtelijk en veilig zwembad met een 25 meter bad dat gedeeltelijk 1.40 meter diep is en afloopt tot 2.00 meter diepte. Het bad is 10 meter breed. Daarnaast is er een instructiebad met een waterdiepte van 0.30 meter tot oplopend 1.10 meter. Het zwembad biedt een gezellige en vriendelijke omgeving om te zwemmen

Dagstrand De Grote Hegge

± 19 KM vanaf Nederweert-Eind vogelvlucht afstand

Zwemwaterlocatie Dagstrand Grote Hegge ligt ten zuiden van de plaats Thorn en is te bereiken via de Grootheggerlaan. De Grote Hegge is ontstaan als gevolg van een grootschalige grindafgraving en heeft een oppervlakte van 83 ha met als hoofdfunctie ecologie. De nevenfuncties die aan dit water zijn toegekend zijn viswater voor karperachtigen, zwemwater en recreatiewater. Dagstrand Grote Hegge is een zandstrand en direct aan het zandstrand is een groot bos- en natuurgebied gelegen

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Drijflijn Ligweide

Zuiderpoortbad

± 19 KM vanaf Nederweert-Eind vogelvlucht afstand
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.