Zwemmen Nieuw-Schoonebeek en omgeving

Ontdek 14 zwembaden en 6 natuurzwemplekken dichtbij Nieuw-Schoonebeek, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven binnenbaden, zes buitenbaden, één subtropisch zwembad, vier recreatieplassen, een open water zwemplek en een strandje. Vijf van de zwemplekken bevinden zich over de grens.

Zwemmen in de buurt van Nieuw-Schoonebeek Binnen 30 minuten rijden.

5. Hallenbad Emlichheim

Duitsland Emlichheim Binnenbad ± 13 KM vanaf Nieuw-Schoonebeek

Het binnenbad in Emlichheim biedt met zijn 25 x 10 m grote bad niet alleen maar overdekt zwemplezier. Er is ook nog een pierenbad op het buitenterrein en een mooi aangelegde ligweide plus een terras.

6. De Zandpol

Zandpol Recreatieplas ± 14 KM vanaf Nieuw-Schoonebeek

De zwemplas Zandpol is een kleine ondiepe plas gelegen ten westen van Zandpol en ten zuiden van Nieuw-Amsterdam. Om de gehele plas ligt een 20 meter breed strand. Daar omheen zijn bomen aangeplant. De plas is maximaal 5 meter diep. Er is geen begroeiing aan de oever. De plas heeft een oppervlakte van ongeveer 0,8 hectare.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij De Zandpol

7. Parc Sandur

Emmen Binnenbad ± 14 KM vanaf Nieuw-Schoonebeek

Parc Sandur heeft een compact zwembad met glijbaan, stroomversnelling, kinderbad, bubbelbad en een sauna. Een deel van het bad is 25-meter om ontspannen banen te zwemmen. Dagkaarten zijn vaak buiten de schoolvakanties beschikbaar.

25-meter zwembad

10. Aqua Mundo - De Huttenheugte

Dalen Subtropisch zwembad ± 19 KM vanaf Nieuw-Schoonebeek

Bij De Huttenheugte staat Aqua Mundo garant voor een dag vol plezier. Duik in het verfrissende golfslagbad, roetsj van de glijbanen en laat je meevoeren op de spannende wildwaterbaan. Voor de allerkleinsten is er het veilige Kinder-doe-bad, terwijl buiten het splinternieuwe Water Play House wacht.

overzichtsfoto de huttenheugte

12. Aquarena

Emmen Binnenbad ± 21 KM vanaf Nieuw-Schoonebeek

Aquarena biedt verschillende zwembaden aan voor alle doelgroepen. Het recreatiebad heeft een interactieve glijbaan en een grote bubbelbank om te ontspannen. Het doelgroepenbad heeft een klimwand en een springplank. Het wedstrijdbad heeft acht banen en een tribune om wedstrijden te bekijken. Voor de kleintjes is er een Doe & Ontdek gedeelte met genoeg te doen in het verwarmde bad. Na het zwemmen kun je ontspannen in de sauna, infraroodcabine en stoomcabine of op de zonneweide.

17. Hallenbad Uelsen

Duitsland Uelsen Binnenbad ± 25 KM vanaf Nieuw-Schoonebeek

Hallenbad Uelsen biedt puur zwemplezier aan alle gezinsleden: sportieve bezoekers kunnen in het 25 m lange wedstrijdbad baantjes trekken en daarna op de ligstoelen genieten van het prachtige uitzicht op de vrije natuur. Wie actie wil, suist op de black-hole glijbaan de diepte in. Het digitale scorebord verklapt wie bij de glijpartij de beste tijd heeft neergezet. Een echte topattractie voor de allerkleinsten is het aantrekkelijk peuterbad in junglestijl.

18. Freibad Uelsen

Duitsland Uelsen Buitenbad ± 25 KM vanaf Nieuw-Schoonebeek

Buitenbad Uelsen heeft verschillende baden. Een 50 meter wedstrijdbad met duikplanken, een stroomversnelling en een peuterbad. Er is een reusachtige waterglijbaan (75 m lang) en een familieglijbaan (23 x 4 m). Ook is er een peuterbad en een kinderspeeltuin.

19. Freibad Itterbeck

Duitsland Itterbeck Buitenbad ± 26 KM vanaf Nieuw-Schoonebeek

Buitenbad Itterbeck is een klein zwembad, onderverdeeld in een zwemgedeelte en een ondiep gedeelte. Door het overzichtelijke terrein, de mooie ligweide, een kinderwaterglijbaan en sportveldjes en tafeltennis is dit buitenbad voor gezinnen met jongere kinderen ideaal.

20. Emsbad

Duitsland Meppen Buitenbad ± 27 KM vanaf Nieuw-Schoonebeek

Het Emsbad heeft binnen een wedstrijdbad, een instructiebad en een duikbad met springplanken. Er is een kinderparadijs met waterfonteinen en een kleine glijbaan. Het buitenzwembad beschikt naast een zwembad voor baantjes ook over een ondiep gedeelte met een glijbaan en andere waterattracties. Het buitenzwembad is verbonden met het binnenbad, zodat een bezoek ook bij wisselvallig weer de moeite waard is. Buiten vind je ook een beachvolleybalveld, badmintonvelden, een modder speelplaats en een ligweide.