Zwemmen Nieuwerbrug aan den Rijn en omgeving

Ontdek 15 zwembaden en 5 natuurzwemplekken dichtbij Nieuwerbrug aan den Rijn, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij zeven buitenbaden, vijf combibaden, drie binnenbaden, drie open water zwemplekken, één recreatieplas en een strandje.

Zwemmen in de buurt van Nieuwerbrug aan den Rijn Binnen 30 minuten rijden.

1. De Kuil

Bodegraven Binnenbad Buitenbad ± 6 KM vanaf Nieuwerbrug aan den Rijn

Zwembad De Kuil in Bodegraven heeft zowel binnen- als buitenzwembaden, inclusief een vernieuwd peuterbad en een familieglijbaan. De horeca is ook compleet vernieuwd en biedt meer dan alleen een kantine.

2. Batensteinbad

Woerden Binnenbad Buitenbad ± 7 KM vanaf Nieuwerbrug aan den Rijn

Bij zwembad Batenstein in Woerden zijn er eindeloze mogelijkheden. Naast leszwemmen, banenzwemmen en aquasporten, kun je ook genieten van de vernieuwde interactieve glijbaan, stroomversnelling, jacuzzi, stoomcabine en recreatiezwemmen. BatensteinBuiten biedt de grootste spetter-, sport- en speelplaats in de regio aan, te vinden op het buitenterrein van het zwembad en deze is gratis toegankelijk.

4. Zwembad De Fuut

Reeuwijk-Brug Buitenbad ± 8 KM vanaf Nieuwerbrug aan den Rijn

Zwembad de Fuut in Reeuwijk beschikt over een 25 meter bad met onder andere een peuterbad, een zwembad dat afloopt tot 2 meter diepte, een kleine glijbaan, speelmaterialen voor in het zwembad en een grote ligweide om heerlijk te zonnen of lekker te spelen.

5. Nieuwkoopse Plassen Meijepark

Nieuwkoop Open water zwemplek ± 8 KM vanaf Nieuwerbrug aan den Rijn

De Nieuwkoopse Plassen liggen ten noorden van Bodegraven in de polder "Nieuwkoop en Noorden". De Nieuwkoopse Plassen bestaan uit de Zuideinderplas, de Noordeinderplas, het petgatengebied en de Meijegraslanden (gelegen tussen de Meije en de plassen). De zwemlocatie Meijepark ligt in de Zuideinderplas.

Waterkwaliteit Slecht
Bekijk alle faciliteiten bij Nieuwkoopse Plassen Meijepark

6. Cattenbroek

Woerden Open water zwemplek ± 9 KM vanaf Nieuwerbrug aan den Rijn

Plas Cattenbroek ligt aan de oostkant van Woerden langs de A12 en bestaat uit 2 gescheiden delen. Het zuidelijke deel is bedoeld voor waterrecreatie. De plas is ontstaan door zandwinning. De gemeente Woerden heeft een kleine 'tijdelijke' zwemlocatie ingericht. Het zwemgedeelte, voorzien van een hoefijzervormig zandstrand, ligt in de zuidwest hoek van de zuidplas.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Cattenbroek

8. Ons Statenbad

Oudewater Buitenbad ± 10 KM vanaf Nieuwerbrug aan den Rijn

Ons Statenbad biedt zwemlessen, sportzwemmen, recreatief zwemmen en sociale contacten. Het zwembad heeft verschillende openingstijden voor de activiteiten.

10. Natuurlijk de Loete

Haastrecht Buitenbad ± 12 KM vanaf Nieuwerbrug aan den Rijn

‍Zwembad Natuurlijk De Loete biedt een mooi bad van 25 meter lang en 17 meter breed met een diepte van 2 meter, en bij de duikplanken zelfs ruim 3 meter. Er zijn twee duikplanken, een lage van 1 meter en een hoge van 3 meter. Het peuterbad is gezellig en compleet met een glijbaantje. Rondom het bad staan stoelen, tafels en banken. Ons zwembad ligt mooi in de buitenlucht, tussen twee natuurgebieden. Vanaf onze ligweide heeft u een mooi uitzicht op ons bad en de omgeving.

13. Het Groenhovenbad

Gouda Binnenbad Buitenbad ± 14 KM vanaf Nieuwerbrug aan den Rijn

Het Groenhovenbad in Gouda biedt verschillende zwembaden, waaronder een wedstrijdbad, middenbad en doelgroepenbad. Het buitenbad is geopend tot aan de zomervakantie en er zijn aangepaste openingstijden.

15. Ons Polderbad

Stolwijk Buitenbad ± 15 KM vanaf Nieuwerbrug aan den Rijn

Ons Polderbad in Stolwijk biedt diverse zwemmogelijkheden. Zo is er een gezellige zonneweide bij het grote bad waar bezoekers heerlijk kunnen ontspannen. Het peuterbad is compleet met een glijbaantje en diverse waterspeeltjes, en dankzij het hek rondom kunnen de kleintjes veilig spelen. Het diepe baantjesbad is 25 bij 16,5 meter en heeft twee duikplanken: de lage en de hoge. Voor beginners en jongere kinderen is er een korte glijbaan van 4 meter, terwijl de liefhebbers kunnen genieten van de twee glijbanen bij het ondiepe bad: een lange glijbaan van 29 meter en een korte van 4 meter. Kortom, genoeg zwemplezier voor jong en oud.

16. Zwembad Aquarijn

Alphen aan den Rijn Binnenbad ± 16 KM vanaf Nieuwerbrug aan den Rijn

Zwembad AquaRijn in Alphen aan den Rijn beschikt over een 25 of 35 meter bad met een tribune voor 400 personen. Het bad heeft nieuwe track startblokken en een beweegbare bodem die in het geheel omhoog kan, waardoor een grote zaal ontstaat. Het zwembad is uitgerust met de nieuwste snufjes voor een perfecte wedstrijd of training.

18. Gouwebad De Sniep

Waddinxveen Binnenbad Buitenbad ± 16 KM vanaf Nieuwerbrug aan den Rijn

Gouwebad de Sniep in Waddinxveen biedt een breed scala aan zwemfaciliteiten voor jong en oud op sportief en recreatief niveau. Het zwembad beschikt over een 25 meter wedstrijdbassin, recreatiebassin, kleuterbassin en verwarmd buitenbassin. Daarnaast zijn er diverse attracties zoals een stroomversnelling, 55 meter glijbaan, whirpool, onderwaterfontein, borrelbank en watergordijn. Voor ontspanning is er ook een solarium aanwezig.

19. Zwembad Aarweide

Nieuwveen Buitenbad ± 17 KM vanaf Nieuwerbrug aan den Rijn

Zwembad Aarweide heeft drie buitenbaden, waaronder een wedstrijdbad van 25 meter, een recreatiebad en een peuterbad. Er is ook een spraypark en een grote glijbaan. Het zwembad beschikt over een grote zonneweide, een voet- en volleybalveld en twee springkussens. Het zwembad is geopend van eind april tot half september.

20. Zwembad De Hoorn

Alphen aan den Rijn Binnenbad Buitenbad ± 17 KM vanaf Nieuwerbrug aan den Rijn

Zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn heeft drie verwarmde binnenbaden, een peuterbad binnen en buiten, een interactieve glijbaan, twee duikplanken, een Turks stoombad en een jacuzzi. Daarnaast is er een verwarmd buitenbad met duikplank en een zonneweide om te ontspannen.