Zwembaden Krimpen aan den IJssel en omgeving

Ontdek 20 zwembaden dichtbij Krimpen aan den IJssel, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij twaalf binnenbaden, vijf buitenbaden en drie combibaden. Eén zwembad ligt er in Krimpen aan den IJssel zelf.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden Krimpen aan den IJsselBinnen 30 minuten auto rijden

3. Zwembad Schuagt

Buitenzwembad Lekkerkerk ± 5 KM vanaf Krimpen aan den IJssel vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad Schuagt is geopend van 29 april t/m 9 september 2023. Het zwembad beschikt over een groot 50-meter bassin met twee springplanken, een ondiep speel-/instructiebad en een peuterbassin. Het zwembad ligt in een mooie, natuurlijke omgeving en heeft een fraaie natuurlijke groenaanleg.

4. Het Alexanderhof

Zwembad Rotterdam Binnen ± 5 KM vanaf Krimpen aan den IJssel vogelvlucht afstand

Zwembad Het Alexanderhof in Rotterdam beschikt over twee grote zwembaden met extra faciliteiten voor senioren, mensen met een beperking en kinderen, zoals een speciale watertrap en een rolstoellift. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x15 meter en telt zes banen, terwijl het doelgroepenbad 15x15 meter is en een beweegbare bodem heeft.

6. Zwembad IJsselmonde

Zwembad Rotterdam Binnen ± 6 KM vanaf Krimpen aan den IJssel vogelvlucht afstand

Zwembad IJsselmonde biedt drie ruime baden voor banenzwemmen, vrijzwemmen, aquasporten en leszwemmen. Het zwembad is toegankelijk voor mensen met een beperking en beschikt over tilliften, automatische deuren en een gelijkvloerse ingang.

14. Waal en Weidebad

Buitenzwembad Heerjansdam ± 11 KM vanaf Krimpen aan den IJssel vogelvlucht afstand

Het Waal- en Weidebad in Heerjansdam is een gezellig familiebad dat alleen in het zomerseizoen geopend is. Het is een verwarmd buitenbad dat gebruikt maakt van een zoutelektrolysesysteem. 's Avonds is er de mogelijkheid om banen te zwemmen. Het zwemwater wordt gedesinfecteerd met zout en het chloor gehalte wordt regelmatig gecontroleerd.

16. Zwembad De Zuidplas

Zwembad Moordrecht Binnen ± 11 KM vanaf Krimpen aan den IJssel vogelvlucht afstand

Zwembad De Zuidplas in Moordrecht biedt een ondiep bad en een wedstrijdbad voor alle doelgroepen. Naast zwemlessen voor ouder en kind en het ABC-diploma, zijn er ook aquasport groepen en banenzwemmen mogelijk. Tarieven variëren van €4,90 tot €168,00 per lesfase. Het zwembad kan gehuurd worden voor €92,50 per uur voor verenigingen en €120,00 per uur voor particulieren.

18. Inge de Bruijn Zwembad

Zwembad Barendrecht Binnen ± 12 KM vanaf Krimpen aan den IJssel vogelvlucht afstand

Het Inge de Bruijn zwembad beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een wedstrijdbad, kinderbad, recreatiezwembad en doelgroepenbad. Voor ontspanning is er een bubbelbank en waterglijbaan en voor sportieve activiteiten is er een fitnessruimte. Het zwembad is rolstoelvriendelijk en beschikt over een lift.

19. Van Maanenbad

Zwembad Rotterdam Binnen Buiten ± 12 KM vanaf Krimpen aan den IJssel vogelvlucht afstand

Het Van Maanenbad biedt een wedstrijdbad, instructiebad, buitenbad en stoombad. In ons buitenbad kun je vrijzwemmen of banenzwemmen. Het ondiepe deel is 18 meter lang en het diepe deel 25 meter.

20. Sportcentrum De Wilgenring

Zwembad Rotterdam Binnen ± 12 KM vanaf Krimpen aan den IJssel vogelvlucht afstand

De Wilgenring in Rotterdam-Noord beschikt over een uitgebreid zwembad met faciliteiten voor alle leeftijden. Ontdek het instructiebad, het wedstrijdbad, het recreatiebad, het kleuter-/peuterbad en geniet van het bubbelbad/whirlpool. Vermaak jezelf met de glijbaan en duikliefhebbers kunnen zelfs scubaduiken beoefenen. De locatie is rolstoeltoegankelijk.