Zwemmen Nieuwvliet en omgeving

Ontdek 20 zwembaden en natuurzwemplekken rondom Nieuwvliet, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie binnenbaden, één buitenbad, zes zeestranden en een recreatieplas. De andere negen zwemplekken liggen wat verder weg. Vijf van de zwemplekken bevinden zich over de grens en één ligt er in Nieuwvliet zelf.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Nieuwvliet Binnen 30 minuten rijden.

5. Zwembad Scheldeveste

Breskens Binnenbad ± 7 KM vanaf Nieuwvliet

Op Vakantiepark Zeebad in Breskens vind je Sportpark Scheldeveste met een gezellig zwembad. Het zwembad biedt verschillende attracties en activiteiten, zoals een familieglijbaan, stroomversnelling en peuterbad met waterattractie

9. Openluchtzwembad Aardenburg

Aardenburg Buitenbad ± 15 KM vanaf Nieuwvliet

Openluchtzwembad Aardenburg is het enige openluchtzwembad in de Gemeente Sluis (Zeeuws-Vlaanderen). Het bad is 50 x 25 meter groot en bestaat uit een 1e, 2e en 3e bad, voorzien van een duikplank en een glijbaantje in het eerste bad. Daarnaast is er nog een peuterbad met waterspeeltafel. Rond het bad ligt een ruime ligweide, een speeltuin en een minigolfbaan.

10. Sportoase Duinenwater

België Knokke-Heist Binnenbad ± 18 KM vanaf Nieuwvliet

Sportoase Duinenwater in Knokke-Heist biedt een breed scala aan zwembadfaciliteiten, waaronder een sport- en wedstrijdbad, recreatiegebied met glijbanen en een golfslagbad, peuter- en kleuterzone, wellnesszone met sauna's en stoombaden, en een instructiebad met verstelbare bodem.

Zwemmen bij Nieuwvliet Tussen 30 minuten en een uur rijden.

14. Farys Noordzeebad

België Blankenberge Binnenbad ± 30 KM vanaf Nieuwvliet

Het Farys Noordzeebad in Blankenberge biedt verschillende faciliteiten aan, waaronder massagebaden, Turkse stoombaden, waterspeeltuigen en een glijbaan. Het zwembad is gevuld met gezuiverd en verwarmd zeewater. Er is een 25-meterbad met een diepte van 135 tot 365 cm en een ploeterbad met een diepte van 56 tot 90 cm.

15. Interbad

België Sint-Kruis Binnenbad ± 31 KM vanaf Nieuwvliet

Zwembad Interbad in Sint-Kruis is een familie zwembad met een recreatiebad, glijbaan en peuterbad. Naast baantjes zwemmen kan je er ook waterspinnen.

17. Stelleplas

Heinkenszand Buitenbad ± 34 KM vanaf Nieuwvliet

Zwembad Stelleplas heeft een 25 meter lang wedstrijdbad, uitgerust met twee duikplanken. Voor de jongere bezoekers is er een recreatiebad met een spannende glijbaan en een peuterbad met speeltoestel. Buiten wacht een speelschip, een voetbalveld, een beachvolleybalveld, een panna veld en een interactieve dans- en beweegboog voor uren speelgenot. De horecafaciliteiten en het zonnige terras zijn de ideale plekken om even bij te komen met een snack of een verfrissend ijsje.

20. Lago Brugge Olympia

België Brugge Subtropisch zwembad ± 37 KM vanaf Nieuwvliet

Beleef een onvergetelijke familieuitstap in het subtropisch zwembad van LAGO Brugge Olympia. Geniet van uren zwemplezier in de 3 glijbanen, wildwaterbaan, kinderbaden, buitenbaden en meer. Ontspan in de outdoor wellness met whirlpool, sauna en ligweide.