Zwembaden Aardenburg en omgeving

Ontdek 20 zwembaden rondom Aardenburg, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf binnenbaden en één buitenbad. De andere veertien zwembaden liggen wat verder weg. Negen van de zwembaden bevinden zich over de grens en één ligt er in Aardenburg zelf.

Tip: Wil je graag binnenzwemmen, kies dan de categorie Binnenzwembaden om alleen overdekte zwembaden te zien.

Zwembaden in de buurt van Aardenburg Binnen 30 minuten rijden.

1. Openluchtzwembad Aardenburg

Aardenburg Buitenbad

Openluchtzwembad Aardenburg is het enige openluchtzwembad in de Gemeente Sluis (Zeeuws-Vlaanderen). Het bad is 50 x 25 meter groot en bestaat uit een 1e, 2e en 3e bad, voorzien van een duikplank en een glijbaantje in het eerste bad. Daarnaast is er nog een peuterbad met waterspeeltafel. Rond het bad ligt een ruime ligweide, een speeltuin en een minigolfbaan.

3. Sportoase Duinenwater

België Knokke-Heist Binnenbad ± 18 KM vanaf Aardenburg

Sportoase Duinenwater in Knokke-Heist biedt een breed scala aan zwembadfaciliteiten, waaronder een sport- en wedstrijdbad, recreatiegebied met glijbanen en een golfslagbad, peuter- en kleuterzone, wellnesszone met sauna's en stoombaden, en een instructiebad met verstelbare bodem.

4. Interbad

België Sint-Kruis Binnenbad ± 19 KM vanaf Aardenburg

Zwembad Interbad in Sint-Kruis is een familie zwembad met een recreatiebad, glijbaan en peuterbad. Naast baantjes zwemmen kan je er ook waterspinnen.

5. Zwembad Scheldeveste

Breskens Binnenbad ± 20 KM vanaf Aardenburg

Op Vakantiepark Zeebad in Breskens vind je Sportpark Scheldeveste met een gezellig zwembad. Het zwembad biedt verschillende attracties en activiteiten, zoals een familieglijbaan, stroomversnelling en peuterbad met waterattractie

Zwembaden bij Aardenburg Tussen 30 minuten en een uur rijden.

7. Den Boer

België Zomergem Binnenbad ± 24 KM vanaf Aardenburg

Het zwembad beschikt over een 25-meterbad met vijf zwembanen en een instructiebad met een diepte tot 70 centimeter.

8. Lago Brugge Olympia

België Brugge Subtropisch zwembad ± 26 KM vanaf Aardenburg

Beleef een onvergetelijke familieuitstap in het subtropisch zwembad van LAGO Brugge Olympia. Geniet van uren zwemplezier in de 3 glijbanen, wildwaterbaan, kinderbaden, buitenbaden en meer. Ontspan in de outdoor wellness met whirlpool, sauna en ligweide.

9. Farys Noordzeebad

België Blankenberge Binnenbad ± 28 KM vanaf Aardenburg

Het Farys Noordzeebad in Blankenberge biedt verschillende faciliteiten aan, waaronder massagebaden, Turkse stoombaden, waterspeeltuigen en een glijbaan. Het zwembad is gevuld met gezuiverd en verwarmd zeewater. Er is een 25-meterbad met een diepte van 135 tot 365 cm en een ploeterbad met een diepte van 56 tot 90 cm.

10. Feel Fit Center Middelburg-Vlissingen

Vlissingen Binnenbad ± 32 KM vanaf Aardenburg

Het Vrijburgbad Vlissingen heet vanaf nu Feel Fit Center. Er is een 25 meter wedstrijdbad, met acht banen. Een instructiebad van 20 bij 10 meter, een verenigingsbad met 2 duikplanken. Daarnaast is er een recreatiebad met glijbaan en wildwaterkreek. Voor de allerkleinsten is er een peuter- en kleuterbad met een waterspeeltuin.

14. Lago Gent Rozebroeken

België Gent Subtropisch zwembad Buitenbad ± 42 KM vanaf Aardenburg

Het subtropisch zwemparadijs van LAGO Gent Rozebroeken biedt een unieke beleving voor jong en oud. Geniet van wildwaterbanen, glijbanen, buitenbaden, kinderbaden met waterspeeltuin, warme lagune, sauna’s en nog zoveel meer.

16. 't Plaatje

Axel Buitenbad ± 43 KM vanaf Aardenburg

Het buitenbad in Axel is, omgeven door de Axelse bossen. Het complex heeft drie verwarmde baden: een 50 meter wedstrijdbad met springplanken van 1 en 3 meter hoog, een ruim familiebad en een peuter/kleuterbad voor de jongste bezoekers. Een uitgestrekte ligweide met speeltoestellen biedt ruimte voor ontspanning.

17. Stelleplas

Heinkenszand Buitenbad ± 44 KM vanaf Aardenburg

Zwembad Stelleplas heeft een 25 meter lang wedstrijdbad, uitgerust met twee duikplanken. Voor de jongere bezoekers is er een recreatiebad met een spannende glijbaan en een peuterbad met speeltoestel. Buiten wacht een speelschip, een voetbalveld, een beachvolleybalveld, een panna veld en een interactieve dans- en beweegboog voor uren speelgenot. De horecafaciliteiten en het zonnige terras zijn de ideale plekken om even bij te komen met een snack of een verfrissend ijsje.

18. Zwembad Puyenbroeck

België Wachtebeke Binnenbad Buitenbad ± 45 KM vanaf Aardenburg

Het zwembad in Puyenbroeck biedt verschillende zwembaden aan, waaronder een apart 50 meter zwembad. Het recreatiebad heeft een glijbaan en stroomversnellingsbad met borrelplaat, terwijl het doelgroepenbad een beweegbare bodem heeft. Er zijn ook 4 whirlpools en een familiewhirlpool, evenals 6 stoomhutten. In de zomerperiode is er een 50 meter buitenzwembad, een peuterbad buiten en een instructiebad buiten. Er is een zwembadlift voor rolstoelgebruikers.

20. Omnium zwembad

Goes Subtropisch zwembad ± 53 KM vanaf Aardenburg

Omnium in Goes is hét subtropisch zwembad van Zeeland. Het heeft een wedstrijdbad, activiteitenbad en doelgroepenbad. Daarnaast is er een heerlijk verwarmd recreatiebad. Een aanrader voor een uitje met de kinderen, als kinderfeestje of gewoon een dagje weg. De lazy river, stroomversnelling, glijbanen, bubbelbaden en peuterbaden maken het tot een waar zwemparadijs.