Zwembaden en zwemplekken dichtbij Nispen

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Nispen.

Binnen 30 minuten auto rijden

Familyland

Binnen- en buitenzwembad in Hoogerheide
± 14 KM vanaf Nispen vogelvlucht afstand

Het zwembad van Familyland is geschikt voor jong en oud met een peuterbad en recreatiebad. Beide baden hebben een aangename en constante temperatuur van 30 graden. Het recreatiebad is 11 bij 23 meter en biedt vele mogelijkheden.

Blankershove

Buitenzwembad in Oud Gastel
± 15 KM vanaf Nispen vogelvlucht afstand

Zwembad De Melanen

Buitenzwembad in Halsteren
± 16 KM vanaf Nispen vogelvlucht afstand

Zwembad de Melanen in Halsteren is een verwarmd buitenzwembad met 6 banen van 25 meter lang en een apart springbassin van 4 meter diep. Het recreatiebad begint ondiep op 40 cm en loopt langzaam af naar 140 cm. Voor peuters en kleuters is er een apart kleuterbad. Op de zonneweide is volop ruimte om te zonnebaden of sportief te zijn.

Binnenschelde

± 17 KM vanaf Nispen vogelvlucht afstand

De Binnenschelde ligt in de gemeente Bergen op Zoom. De totale Binnenschelde beslaat ongeveer 180 hectare, waarvan de zwemzone slechts 1% uitmaakt.De officiële zwemzone bevindt zich aan de oostkant van de Binnenschelde.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Goed Gemiddelde: Goed
Bereikbaar met OV Bereikbaar met OV Fietsenstalling Fietsenstalling Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Drijflijn Zwemzone afgebakend

Laco Zwembad Oudenbosch

Binnenzwembad in Oudenbosch
± 17 KM vanaf Nispen vogelvlucht afstand

Laco zwembad Oudenbosch heeft één binnenbad met een ondiep gedeelte voor peuters en een diep gedeelte van 25 meter voor doelgroepen en recreatief zwemmen. Er zijn ook sauna's en een stoombad aanwezig en na het zwemmen kun je ontspannen in het horecagedeelte.

Tureluur

± 18 KM vanaf Nispen vogelvlucht afstand

zwemlocatie nader in te vullen

Faciliteiten onbekend

De Wildert

Binnen- en buitenzwembad in Zundert
± 19 KM vanaf Nispen vogelvlucht afstand

Zwembad De Wildert in Zundert biedt het hele jaar door zwemplezier met zowel binnen- als buitenzwembaden. Het wedstrijdbad heeft vijf banen en het recreatiebad is subtropisch met een glijbaan, whirlpool, bruisbank en meer.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.