Zwemmen Oostelbeers en omgeving

Ontdek 13 zwembaden en 7 natuurzwemplekken dichtbij Oostelbeers, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht binnenbaden, twee combibaden, één buitenbad, een waterspeeltuin, een subtropisch zwembad, vijf recreatieplassen en twee open water zwemplekken.

Zwemmen in de buurt van Oostelbeers Binnen 30 minuten rijden.

1. Laco Sportcentrum Oirschot

Oirschot Binnenbad Buitenbad ± 5 KM vanaf Oostelbeers

Feel Fit Center Oirschot biedt zwemfaciliteiten aan, waaronder onbeperkt recreatief zwemmen, onbeperkt banen zwemmen en onbeperkt AquaFun. Het buitenbadseizoen loopt van 1 juni t/m 3 september 2023.

2. ZIB Zwemcentrum Best

Best Binnenbad ± 11 KM vanaf Oostelbeers

ZIB Zwemcentrum Best is een gezellig overdekt zwembad. Het zwemcentrum beschikt over een multifunctioneel warm (25m) doelgroepenbad/instructiebad met kinderbad en hot-whirlpool en een apart (25m) wedstrijdbad. Er is een zitruimte met bar en terras tussen de zwembaden, waar je uitkijkt over beide zwembaden.

3. Zwembad De Dolfijn

Best Buitenbad ± 12 KM vanaf Oostelbeers

Zwembad De Dolfijn in Best is een openluchtzwembad gelegen op sportpark Leemkuilen aan de zuidkant van Best. Het zwemseizoen loopt van 29 april t/m 10 september en het zwembad is dagelijks geopend van 10.30-16.00 uur.

5. City Sport Veldhoven

Veldhoven Binnenbad ± 14 KM vanaf Oostelbeers

City Sport Veldhoven beschikt over een 25-meter bad, een multifunctioneel bad (20×10 meter) en een therapie bad, waar je heerlijk kunt (leren) zwemmen en actief kunt bewegen.

10. Zwembad Den Donk

Oisterwijk Binnenbad ± 16 KM vanaf Oostelbeers

Zwembad Den Donk in Oisterwijk beschikt over drie ruime zwembaden met glijbaan en duikplank. Het wedstrijdbad heeft zes banen en een beweegbare bodem. De watertemperatuur kan aangepast worden op de doelgroep en de les, variërend van 28,5 tot 31°C. Het zwembad is van alle gemakken voorzien voor mindervaliden, met onder andere een speciale trap en invalidenlift.

11. De Albatros

Eersel Binnenbad ± 17 KM vanaf Oostelbeers

Zwembad De Albatros in Eersel beschikt over een wedstrijdbad en een instructiebad. Het zwembad is geschikt voor iedereen, inclusief mensen met een beperking.

12. De Smagtenbocht

Bladel Binnenbad ± 17 KM vanaf Oostelbeers

Zwembad De Smagtenbocht in Bladel beschikt over een wedstrijdbad van 25x10 meter met vier banen en een bubbelbad. Het zwembad heeft extra faciliteiten voor mindervaliden en verwarmt op vaste dagen het water tot subtropische temperatuur. De gezellige horeca biedt uitzicht op het zwembad en is voor iedereen toegankelijk.

13. Ir. Ottenbad

Eindhoven Binnenbad Buitenbad ± 17 KM vanaf Oostelbeers

Het ir. Ottenbad in Eindhoven biedt een recreatiebad, 25-meterbad, instructiebad, therapiebad, peuterbaden en buitenbad met glijbaan. Het is een gezellig familiebad waar jong en oud elke dag van de week kunnen genieten van een frisse duik.

15. Speelpark de Splinter

Eindhoven Waterspeeltuin ± 18 KM vanaf Oostelbeers

Speelpark De Splinter in Eindhoven heeft een nieuw zwembad dat naar verwachting medio 2023 opent. Het openluchtspeelparadijs biedt verder diverse speel- en ontdekmogelijkheden voor kinderen in een natuurlijke, sociale en veilige omgeving.

16. Het Dommelbad

Boxtel Binnenbad ± 18 KM vanaf Oostelbeers

Het Dommelbad beschikt over drie zwembaden: een wedstrijdbad, een doelgroepenbad en een recreatiebad. Het wedstrijdbad heeft afmetingen van 25x20 meter en is voorzien van een tribune langs de lengte van het bad. Het doelgroepenbad bevindt zich in een aparte ruimte naast het wedstrijdbad en heeft een grootte van 20x10 meter. Het recreatiebad biedt een spectaculaire glijbaan van 59 meter lang. Daarnaast is er een peuterbad met een kleine maar leuke glijbaan en watersproeiers.

17. Vakantiepark Het Vennenbos

Hapert Subtropisch zwembad ± 19 KM vanaf Oostelbeers

In het zwembad van Landal Het Vennenbos zijn er diverse faciliteiten voor een dag vol waterpret. Je kunt genieten van verschillende supersnelle glijbanen, waaronder de verduisterde Wild Wave super slide-glijbaan met LED-lampjes. Voor de kleintjes is er een compleet waterparadijs met een playground. Op warme dagen kun je een duik nemen in het buitenzwembad en ontspannen in de whirlpool. Het subtropisch zwemparadijs biedt adrenalineverhogende activiteiten zoals de wildwaterbaan "Waikiki White Water Creek".

bubbelbad