Zwemmen Ouwerkerk en omgeving

Ontdek 3 zwembaden en 17 natuurzwemplekken dichtbij Ouwerkerk, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij twee subtropische zwembaden, één binnenbad, zes zeestranden, vijf open water zwemplekken, vier recreatieplassen en twee stranden. Eén zwemplek ligt er in Ouwerkerk zelf.

Zwemmen in de buurt van Ouwerkerk Binnen 30 minuten rijden.

11. Krammersluis Laagbekken Badstrand

Bruinisse Zeestrand ± 17 KM vanaf Ouwerkerk

De Krammersluis ligt in de Philipsdam in Zeeland en ligt tussen de Zeeuwse eilanden Schouwen Duivenland en Tholen en het Zuid-Hollandse eiland Goere Overflakkee. Plaatsen die in de omgeving van de Krammersluis liggen, zijn Bruinisse en Oude Tonge. Ten zuiden van de Krammersluis ligt het Laagbekken met in het zuidoosten de zwemlocatie en een ligweide.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Krammersluis Laagbekken Badstrand

12. Omnium zwembad

Goes Subtropisch zwembad ± 18 KM vanaf Ouwerkerk

Omnium in Goes is hét subtropisch zwembad van Zeeland. Het heeft een wedstrijdbad, activiteitenbad en doelgroepenbad. Daarnaast is er een heerlijk verwarmd recreatiebad. Een aanrader voor een uitje met de kinderen, als kinderfeestje of gewoon een dagje weg. De lazy river, stroomversnelling, glijbanen, bubbelbaden en peuterbaden maken het tot een waar zwemparadijs.

15. Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand

Wolphaartsdijk Strandje ± 20 KM vanaf Ouwerkerk

De locatie Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand is gelegen aan het oostelijke deel van het Veerse Meer, ten zuiden van Kortgene en ten noorden van Wolphaartsdijk. Het betreft een zoutwater locatie. Ten westen van de zwemlocatie liggen de Middelplaten, een natuurgebied van Natuurmonumenten. Ten oosten van de locatie ligt recreatiepark De Schelphoek. De zwemlocatie bestaat uit een langgerekt smal zandstrand en grotere ligweiden er om heen.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand

19. Aqua Mundo - Port Zelande

Ouddorp Subtropisch zwembad ± 22 KM vanaf Ouwerkerk

Bij Port Zélande van Center Parcs kun je genieten van de Aqua Mundo met golfslagbad, Turbo Tunnel, glijbanen, wildwaterbaan, stroomversnelling, Kinder-doe-bad, buitenbad én Water Play House.

wildwaterbaan