Zwemmen Putte en omgeving

Ontdek 20 zwembaden en natuurzwemplekken rondom Putte, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf binnenbaden, vijf combibaden, drie buitenbaden, één subtropisch zwembad, een open water zwemplek, een zeestrand en een strandje. De andere drie zwemplekken liggen wat verder weg. Acht van de zwemplekken bevinden zich over de grens.

Tip: Wil je heerlijk ontspannen zwemmen? In de aparte categorie Wellness & Sauna vind je alle sauna en wellness locaties in de omgeving.

Zwemmen in de buurt van Putte Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad Kalmthout

België Kalmthout Binnenbad ± 8 KM vanaf Putte

Het zwembad van Kalmthout beschikt over twee baden: een instructiebad van 12,5 x 25 meter en een kinderbad van 0,8 tot 1 meter diep. Tijdens het vrij zwemmen is de glijbaan geopend.

2. Familyland

Hoogerheide Binnenbad Buitenbad ± 9 KM vanaf Putte

Het zwembad van Familyland is geschikt voor jong en oud met een peuterbad en recreatiebad. Beide baden hebben een aangename en constante temperatuur van 30 graden. Het recreatiebad is 11 bij 23 meter en biedt vele mogelijkheden.

3. Laco Zwembad Hoogerheide

Hoogerheide Binnenbad Buitenbad ± 10 KM vanaf Putte

Laco zwembad Hoogerheide heeft alle faciliteiten voor een dag heerlijk recreatief zwemmen met je hele gezin! Ons buitenbad heeft een peuterbassin met paddenstoel en een recreatiebad met glijbaan. Op de ligweide vind je verschillende speeltoestellen, zoals twee trampolines en een springkussen. Het binnenbad heeft een lekker warm doelgroepenbad met beweegbare bodem, een peuterbassin met leuke speelelementen en een 25-meter wedstrijdbad van 3,85 meter diep. Het 25-meterbad is ideaal voor baantjes zwemmen. Ook kun je hier heerlijk ontspannen in de sauna en het stoombad.

4. Sportoase Elshout

België Brasschaat Binnenbad ± 15 KM vanaf Putte

Het sport- en wedstrijdbad heeft 10 banen en een Swimtag-systeem om zwemprestaties te volgen. Er is ook een recreatiegedeelte met glijbanen en fonteinen, een peuter- en kleuterzone, een instructiebad en er zijn diverse rust- en ontspanningsmogelijkheden.

7. Zwembad De Schelp

Bergen op Zoom Binnenbad ± 21 KM vanaf Putte

Zwembad de Schelp biedt de mogelijkheid tot vrijzwemmen voor jong en oud. Hier kan iedereen zich uitleven met wedstrijdjes watertrappelen, onderwaterhandstanden en van de glijbanen glijden. In de vakanties worden er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het vrijzwemmen is in principe altijd in het recreatiebad, maar als er geen activiteiten zijn in de andere bassins, kunnen deze ook worden opengesteld.

9. Sportoase Groot Schijn

België Antwerpen Binnenbad Buitenbad ± 23 KM vanaf Putte

Sportoase Groot Schijn in Antwerpen biedt een breed scala aan zwemfaciliteiten, waaronder een sport- en wedstrijdbad, instructiebad, FUN-zone met spraypark, golfslagbad en glijbanen, RELAX-zone met sauna's en dompelbaden, en twee buitenbaden met ligweide.

11. Zwembad De Melanen

Halsteren Buitenbad ± 25 KM vanaf Putte

Zwembad de Melanen in Halsteren is een verwarmd buitenzwembad met 6 banen van 25 meter lang en een apart springbassin van 4 meter diep. Het recreatiebad begint ondiep op 40 cm en loopt langzaam af naar 140 cm. Voor peuters en kleuters is er een apart kleuterbad. Op de zonneweide is volop ruimte om te zonnebaden of sportief te zijn.

12. Zwembad de Stok

Roosendaal Binnenbad Buitenbad ± 25 KM vanaf Putte

Zwembad de Stok in Roosendaal heeft zowel een binnen- als buitenbad. Er is een wedstrijdbad met verstelbare bodem en een lage duikplank, een doelgroepenbad met therapeutisch verwarmd water, en een recreatiebad met peuterbad, attracties en een 60 meter lange glijbaan. Ontspanning is mogelijk in het Turkse stoombad en de drie kruidenbaden. Buiten is er een wedstrijdbad, een klaverbad voor de kleintjes, een babybad en een familiebad met brede glijbaan.

13. Lago Beveren De Meerminnen

België Beveren Subtropisch zwembad Buitenbad ± 26 KM vanaf Putte

Het subtropisch zwemparadijs LAGO Beveren De Meerminnen biedt een unieke beleving voor jong en oud met onder andere een wildwaterbaan, glijbanen, golfslagbad, kinderbaden met waterspeeltuin, warme lagune, sauna’s, zwemvijver en een verwarmd buitenbad van 135 m². Er is ook een grote ligweide met leuke attracties en een zwemmersterras waar je kunt genieten van lekkere snacks en drankjes.

14. Krabbendijke Roelshoek Badstrand

Krabbendijke Strandje ± 27 KM vanaf Putte

De locatie Krabbendijke Roelshoek is gelegen aan de zuidelijke oever van de Oosterschelde. Achter de dijk ligt op een kilometer afstand het dorp Krabbendijke. De locatie is gelegen aan de Yerseke Oesterbank en betreft een zeer ondiep gebied waardoor bij laagwater een uitgestrekt strand/slikkengebied bloot komt te liggen.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Krabbendijke Roelshoek Badstrand

16. Zwembad de Meermin

Steenbergen Buitenbad ± 32 KM vanaf Putte

Zwembad de Meermin in Steenbergen biedt een veilige en schone omgeving voor zwemmers van alle leeftijden. Het kleuterbad heeft een maximale waterdiepte van 20 cm en een glijbaantje, terwijl het halfdiepe bad een grote glijbaancombinatie heeft en het diepe bad banen van 25 meter, startblokken en springplanken. Er is ook een grote groene zonneweide met bomen en verschillende sport- en speeltoestellen.

17. Zwembad Den Inkel

Kruiningen Binnenbad Buitenbad ± 34 KM vanaf Putte

Zwembad 'Den Inkel' is een prachtig buitenbad omgeven door een bosrijke omgeving. Het zwembad is uitgerust met een uniek 50 meter wedstrijdbad en een L-bad met een grote glijbaan. Er zijn zowel een lage als een hoge duikplank beschikbaar. Daarnaast er is een kleuterbad en een ruime zonneweide.

Zwemmen bij Putte Tussen 30 minuten en een uur rijden.

18. De Wildert

Zundert Binnenbad Buitenbad ± 28 KM vanaf Putte

Zwembad De Wildert in Zundert biedt het hele jaar door zwemplezier met zowel binnen- als buitenzwembaden. Het wedstrijdbad heeft vijf banen en het recreatiebad heeft een 32 meter lange glijbaan, whirlpool, bruisbank en meer. Kleintjes kunnen lekker spelen in het peuterbad. Buiten wacht een groot zwembad met een ruime ligweide, speeltoestellen en een terras.

19. Zwembad Den Bessem

België Mortsel Binnenbad ± 28 KM vanaf Putte

Het nieuwe zwembad van Borsbeek, Edegem, Hove en Mortsel is toegankelijk voor iedereen dankzij de helling en verstelbare bodem. Het 25-meterbad is ideaal en er is ook een instructiebad.

20. Zwembad Sorghvliedt

België Hoboken Binnenbad ± 29 KM vanaf Putte

Zwembad Sorghvliedt beschikt over een 25-meterbad, een instructiebad met massagejets, een peuter- en kleuterbad met fonteinen, jacuzzi's en een grote glijbaan.