Zwemmen Putte en omgeving

Ontdek 20 zwembaden en natuurzwemplekken rondom Putte, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf binnenbaden, vijf combibaden, drie buitenbaden, één subtropisch zwembad, drie open water zwemplekken en een zeestrand. De andere twee zwemplekken liggen wat verder weg. Zeven van de zwemplekken bevinden zich over de grens.

Zwemmen in de buurt van Putte Binnen 30 minuten rijden.

1. Zwembad Kalmthout

België Zwembad Kalmthout Binnen ± 8 KM vanaf Putte vogelvlucht afstand

Het zwembad van Kalmthout beschikt over twee baden: een instructiebad van 12,5 x 25 meter en een kinderbad van 0,8 tot 1 meter diep. Tijdens het vrij zwemmen is de glijbaan geopend.

2. Familyland

Zwembad Hoogerheide Binnen Buiten ± 9 KM vanaf Putte vogelvlucht afstand

Het zwembad van Familyland is geschikt voor jong en oud met een peuterbad en recreatiebad. Beide baden hebben een aangename en constante temperatuur van 30 graden. Het recreatiebad is 11 bij 23 meter en biedt vele mogelijkheden.

3. Laco Zwembad Hoogerheide

Zwembad Hoogerheide Binnen Buiten ± 10 KM vanaf Putte vogelvlucht afstand

Laco zwembad Hoogerheide heeft alle faciliteiten voor een dag heerlijk recreatief zwemmen met je hele gezin! Ons buitenbad heeft een peuterbassin met paddenstoel en een recreatiebad met glijbaan. Op de ligweide vind je verschillende speeltoestellen, zoals twee trampolines en een springkussen. Het binnenbad heeft een lekker warm doelgroepenbad met beweegbare bodem, een peuterbassin met leuke speelelementen en een 25-meter wedstrijdbad van 3,85 meter diep. Het 25-meterbad is ideaal voor baantjes zwemmen. Ook kun je hier heerlijk ontspannen in de sauna en het stoombad.

4. Sportoase Elshout

België Zwembad Brasschaat Binnen ± 15 KM vanaf Putte vogelvlucht afstand

Het sport- en wedstrijdbad heeft 10 banen en een Swimtag-systeem om zwemprestaties te volgen. Er is ook een recreatiegedeelte met glijbanen en fonteinen, een peuter- en kleuterzone, een instructiebad en er zijn diverse rust- en ontspanningsmogelijkheden.

6. Openluchtzwembad De Molen

België Buitenzwembad Antwerpen ± 19 KM vanaf Putte vogelvlucht afstand

Openluchtzwembad De Molen beschikt over een 50-meterbad met verwarmd zwemwater. Er is ook een plonsbad, een grote ligweide en een lift voor personen met een handicap.

7. Zwembad De Schelp

Zwembad Bergen op Zoom Binnen ± 21 KM vanaf Putte vogelvlucht afstand

Zwembad de Schelp biedt de mogelijkheid tot vrijzwemmen voor jong en oud. Hier kan iedereen zich uitleven met wedstrijdjes watertrappelen, onderwaterhandstanden en van de glijbanen glijden. In de vakanties worden er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het vrijzwemmen is in principe altijd in het recreatiebad, maar als er geen activiteiten zijn in de andere bassins, kunnen deze ook worden opengesteld.

9. Binnenschelde

Zwemwater Bergen op Zoom ± 21 KM vanaf Putte vogelvlucht afstand

De Binnenschelde ligt in de gemeente Bergen op Zoom. De totale Binnenschelde beslaat ongeveer 180 hectare, waarvan de zwemzone slechts 1% uitmaakt.De officiële zwemzone bevindt zich aan de oostkant van de Binnenschelde.

Waterkwaliteit Goed
Bereikbaar met OV Bereikbaar met OV Fietsenstalling Fietsenstalling Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Drijflijn Zwemzone afgebakend

10. Sportoase Groot Schijn

België Zwembad Antwerpen Binnen Buiten ± 23 KM vanaf Putte vogelvlucht afstand

Sportoase Groot Schijn in Antwerpen biedt een breed scala aan zwemfaciliteiten, waaronder een sport- en wedstrijdbad, instructiebad, FUN-zone met spraypark, golfslagbad en glijbanen, RELAX-zone met sauna's en dompelbaden, en twee buitenbaden met ligweide.

11. Oesterdam Westzijde Badstrand

Zeestrand Rilland ± 23 KM vanaf Putte vogelvlucht afstand

Zwemlocatie Oesterdam Westzijde is gelegen aan de westzijde van het zuidelijke deel van de Oesterdam, oftewel aan de kant van de Oosterschelde. Het betreft een zoutwater-getijdelocatie. Het strand staat gedurende hoogwater volledig onder water.

Waterkwaliteit Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling Honden toegestaan Honden toegestaan Afvalbakken Afvalbakken Afdrijvingsgevaar Aflopende bodem

12. Zwembad De Melanen

Buitenzwembad Halsteren ± 25 KM vanaf Putte vogelvlucht afstand

Zwembad de Melanen in Halsteren is een verwarmd buitenzwembad met 6 banen van 25 meter lang en een apart springbassin van 4 meter diep. Het recreatiebad begint ondiep op 40 cm en loopt langzaam af naar 140 cm. Voor peuters en kleuters is er een apart kleuterbad. Op de zonneweide is volop ruimte om te zonnebaden of sportief te zijn.

14. Lago Beveren De Meerminnen

België Subtropisch zwembad Beveren Subtropisch Buiten ± 26 KM vanaf Putte vogelvlucht afstand

Het subtropisch zwemparadijs LAGO Beveren De Meerminnen biedt een unieke beleving voor jong en oud met onder andere een wildwaterbaan, glijbanen, golfslagbad, kinderbaden met waterspeeltuin, warme lagune, sauna’s, zwemvijver en een verwarmd buitenbad van 135 m². Er is ook een grote ligweide met leuke attracties en een zwemmersterras waar je kunt genieten van lekkere snacks en drankjes.

15. Krabbendijke Roelshoek Badstrand

Zwemwater Krabbendijke ± 27 KM vanaf Putte vogelvlucht afstand

De locatie Krabbendijke Roelshoek is gelegen aan de zuidelijke oever van de Oosterschelde. Achter de dijk ligt op een kilometer afstand het dorp Krabbendijke. De locatie is gelegen aan de Yerseke Oesterbank en betreft een zeer ondiep gebied waardoor bij laagwater een uitgestrekt strand/slikkengebied bloot komt te liggen.

Waterkwaliteit Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling Toegankelijk voor invaliden Toegankelijk voor invaliden Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Afdrijvingsgevaar Aflopende bodem Drijflijn

17. Zwembad de Meermin

Buitenzwembad Steenbergen ± 32 KM vanaf Putte vogelvlucht afstand

Zwembad de Meermin in Steenbergen biedt een veilige en schone omgeving voor zwemmers van alle leeftijden. Het kleuterbad heeft een maximale waterdiepte van 20 cm en een glijbaantje, terwijl het halfdiepe bad een grote glijbaancombinatie heeft en het diepe bad banen van 25 meter, startblokken en springplanken. Er is ook een grote groene zonneweide met bomen en verschillende sport- en speeltoestellen.

Zwemmen bij Putte Tussen 30 minuten en een uur rijden.

19. De Wildert

Zwembad Zundert Binnen Buiten ± 28 KM vanaf Putte vogelvlucht afstand

Zwembad De Wildert in Zundert biedt het hele jaar door zwemplezier met zowel binnen- als buitenzwembaden. Het wedstrijdbad heeft vijf banen en het recreatiebad is subtropisch met een glijbaan, whirlpool, bruisbank en meer.

20. Zwembad Den Bessem

België Zwembad Mortsel Binnen ± 28 KM vanaf Putte vogelvlucht afstand

Het nieuwe zwembad van Borsbeek, Edegem, Hove en Mortsel is toegankelijk voor iedereen dankzij de helling en verstelbare bodem. Het 25-meterbad is ideaal en er is ook een instructiebad.