Zwembaden en zwemplekken dichtbij Randwijk

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Randwijk.

Binnen 30 minuten auto rijden

Hetersche Waarden

± 4 KM vanaf Randwijk vogelvlucht afstand

Voormalige zandwinput in open verbinding met de Nederrijn nabij het dorp Heteren, gemeente Overbetuwe

Faciliteiten onbekend

Zwembad Doelum

± 5 KM vanaf Randwijk vogelvlucht afstand

Zwembad Doelum in Renkum heeft verschillende grote zwembaden, waaronder een instructiebad van 15x10 meter met een temperatuur van 31°C. Voor minder valide mensen is er een lift en een speciale trap om het water in te gaan. Het wedstrijdbad is 25x15 meter en telt zes banen, perfect voor banen zwemmen.

Ezzy's Zetten

± 5 KM vanaf Randwijk vogelvlucht afstand

Zwembad de Bongerd

± 6 KM vanaf Randwijk vogelvlucht afstand

Zwembad de Bongerd biedt verschillende faciliteiten, waaronder een recreatiebad, doelgroepenbad, 25m bad, kinderbad en glijbaan.

Zwembad De Vrije Slag

± 9 KM vanaf Randwijk vogelvlucht afstand

Zwembad de Vrije Slag is een openluchtzwembad in Bennekom. Het biedt recreatief zwemmen en banenzwemmen aan.

Watergoed

± 10 KM vanaf Randwijk vogelvlucht afstand

Gedeelte van Slijk Ewijk

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Bereikbaar met OV Bereikbaar met OV Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid WC / Toiletten WC / Toiletten Horeca Horeca Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Kleedruimte Ligweide Speelweide

Strandpark Slijk-Ewijk

± 10 KM vanaf Randwijk vogelvlucht afstand

De plas ligt in een landelijk gebied en ligt ingeklemd tussen de A15 die ten noorden van de plas loopt en graan- en bietenvelden die ten oosten en ten westen van de plas liggen en graslanden met vee gelegen ten zuiden van de plas.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Bereikbaar met OV Bereikbaar met OV Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Fietsenstalling Fietsenstalling WC / Toiletten WC / Toiletten Horeca Horeca Speeltoestellen Speeltoestellen Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Drijflijn Ligweide Speelweide

Zwembad de Tuimelaar

± 12 KM vanaf Randwijk vogelvlucht afstand

Zwembad 't Gastland

± 13 KM vanaf Randwijk vogelvlucht afstand

Sport- en Recreatiecentrum 't Gastland in Rhenen heeft een wedstrijdbad met duikplank en een instructiebad. Het instructiebad heeft een gemiddelde watertemperatuur van 31°C en kan variëren in diepte van 0,45 meter tot 1,20 meter.

Sportcentrum De Helster

± 13 KM vanaf Randwijk vogelvlucht afstand

Sportcentrum De Helster in Elst heeft voor ieder wat wils. Het zwembad beschikt over een wedstrijdbad, instructiebad, recreatiebad en peuterbad. De temperatuur van het water is altijd aangenaam, met het recreatiebad op 30,5 ºC, het wedstrijdbad op 29,5°C en de whirlpool op 34 ºC. Het recreatiebad biedt een 38 meter lange glijbaan, wildwaterkreek met stroomversnelling, jet streams, turbodouches en meer. Er zijn individuele kleedkamers en kluisjes, en de douches zijn gezamenlijk. De sfeervolle inrichting, onderwaterverlichting en uitstekende akoestiek zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Zwembad De Gelenberg

± 13 KM vanaf Randwijk vogelvlucht afstand

Zwembad De Gelenberg in Druten heeft een groot bad, instructiebad, peuterbadje, whirlpool en een glijbaan.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.