Subtropische zwembaden Reuver en omgeving

Ontdek 10 subtropische zwembaden gesorteerd op afstand vanaf Reuver. Alle subtropische zwembaden liggen binnen een uur rijden. Twee van de subtropische zwembaden bevinden zich over de grens. Eén subtropisch zwembad ligt er in Reuver zelf.

Tip: Er zijn ook veel reguliere binnenbaden met een subtropisch recreatiebad, die vind je in de categorie binnenzwembaden.

Subtropische zwembaden in de buurt van Reuver Binnen 30 minuten rijden.

2. Zwemparadijs De Berckt

Subtropisch zwembad Baarlo ± 9 KM vanaf Reuver vogelvlucht afstand

Zwemparadijs De Berckt biedt een middeleeuws subtropisch zwembad met diverse faciliteiten voor jong en oud. Voor de kleintjes is er een speciaal peuter- en kleuterbad met kapitein Ed's piratenschip. De stroomversnelling 'De gekke slotgracht' en de waterglijbaan 'De waterspugende draak' zorgen voor de nodige spanning en sensatie. Na alle waterpret kun je ontspannen in de hot whirlpool, de sauna of het Turks stoombad in de relaxruimte.

Subtropische zwembaden bij Reuver Tussen 30 minuten en een uur rijden.

5. Zwemparadijs Prinsenmeer

Subtropisch zwembad Ommel Subtropisch Buiten ± 37 KM vanaf Reuver vogelvlucht afstand

Het subtropisch zwemparadijs op Vakantiepark Prinsenmeer biedt ontspanning en waterpret voor jong en oud. Geniet van de sauna, Turks stoombad, zonnestudio en snelbruiner. Het zwembad heeft een peuter- en kleuterbad, spuittoestellen, een kleuterglijbaan, waterkanon, bubbelbad en 2 waterglijbanen. Er zijn ook hotwhirlpools, diverse douches, een bikinibar/terras, kinderboxen, kindertoiletten en aankleedplateaus.

8. Aquana

Duitsland Subtropisch zwembad Würselen ± 67 KM vanaf Reuver vogelvlucht afstand

Aquana in Würselen biedt een onvergetelijke ervaring met zijn spannende attracties, waaronder de "Lazy River" met grote banden en de Aqua-achtbaan, waar u met waterdruk op en neer kunt gaan. Naast deze avontuurlijke activiteiten, is er ook een overdekt zwembad van 25 meter met een springtoren, een golfslagbad, een zwembad voor kinderen en een buitenzwembad. Het hoogtepunt is het nieuwe piratenschip, waar kleine piraten hun spannende avonturen kunnen beleven. Voor de allerkleinsten is er een kindvriendelijke waterspeeltuin.

tripper logo Aquana dagticket met korting via Tripper

9. Zwemparadijs Hengelhoef

België Subtropisch zwembad Houthalen-Helchteren ± 68 KM vanaf Reuver vogelvlucht afstand

Zwemparadijs Hengelhoef is een subtropisch zwemparadijs met verschillende faciliteiten. Er is een groot golfslagbad en voor de kleintjes is er een apart kleuter- en peuterbad waar ze veilig kunnen spelen. Avontuurliefhebbers kunnen de uitdaging aangaan in de Razende Rivier, een spectaculaire wildwaterbaan. Er zijn waterkanonnen, 3 glijbanen en een whirlpool. Verken ook de Scuba-rama, een onderwateraquarium, en zwem lekker buiten in de Blue Lagoon.

tripper logo Zwemparadijs Hengelhoef dagticket met korting via Tripper