Zwembaden en zwemplekken dichtbij Rhoon

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Rhoon.

Binnen 30 minuten auto rijden

Plas Vrijenburgbos

± 6 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Plas Vrijenburgbos

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand

Zwembad De Boogerd

± 5 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Sportcentrum de Boogerd in Oud-Beijerland biedt een subtropisch zwemparadijs met wedstrijdbad, recreatiebad en peuterbad.

Zwemcentrum Rotterdam

± 6 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Zwemcentrum Rotterdam heeft een bad met olympische afmetingen (50 meter) en een 25 meterbad. Je kunt bij ons terecht voor banenzwemmen, gezinszwemmen en een ruim aanbod aan aquasporten.

Zwembad Pernis

± 6 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Zwembad Pernis is open van mei tot en met augustus en is een gezellig buitenbad voor de grootste waterpret. Je kunt banenzwemmen in het 25 meterbad met vijf banen en er is een recreatief (minder diep) gedeelte. Ook is er sinds 2021 een brede glijbaan en een peuterbadje. Na het zwemmen kun je iets lekkers halen in de kleine horecagelegenheid.

Inge de Bruijn Zwembad

± 6 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Het Inge de Bruijn zwembad beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een wedstrijdbad, kinderbad, recreatiezwembad en doelgroepenbad. Voor ontspanning is er een bubbelbank en waterglijbaan en voor sportieve activiteiten is er een fitnessruimte. Het zwembad is rolstoelvriendelijk en beschikt over een lift.

Zwembad Hoogvliet

± 7 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Zwembad Hoogvliet biedt een instructiebad, wedstrijdbad, kleuter-/peuterbad, buitenbad en bubbelbad/whirlpool. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals kleedruimtes, kluisjes, toiletten, douches, een EHBO-ruimte en parkeergelegenheid. Het zwembad is rolstoeltoegankelijk en er zijn invalidetoiletten aanwezig.

Zwembad Zuid

± 8 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Zwembad Zuid in Schiedam is een kleinschalige zwemlocatie met een wedstrijdbad en een instructiebad. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x10 meter en het water is minimaal 28°C. Naast zwemmen kun je ook genieten van de gezellige horeca en is er voldoende parkeergelegenheid naast het zwembad.

Zwembad Afrikaanderplein

± 9 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Zwembad Afrikaanderplein biedt een diep en ondiep bad, een grote glijbaan en een bubbelbad. Het zwembad is rolstoeltoegankelijk en er is parkeergelegenheid en een fietsenstalling.

Sportcentrum West

± 9 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Sportcentrum West biedt Rotterdammers uit West een zwembad en sporthal van 1400 m² onder één dak, met twee baden, een glijbaan en een bubbelbad voor uren spetterpret. Daarnaast zijn er beachvolleybalvelden in de tuin.

Recreatiecentrum Oostervant

± 9 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Recreatiecentrum Oostervant biedt verschillende faciliteiten, waaronder een instructiebad, 25m wedstrijdbad, sporthal, fitness en bowlingbaan.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.