Zwemmen Rhoon en omgeving

Ontdek 15 zwembaden en 5 natuurzwemplekken dichtbij Rhoon, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij elf binnenbaden, drie buitenbaden, één combibad, drie open water zwemplekken en twee wellness locaties. Twee zwemplekken liggen er in Rhoon zelf.

Zwemmen in de buurt van Rhoon Binnen 30 minuten rijden.

1. Vereniging Zwembad Rhoon

Rhoon Buitenzwembad

Vereniging Zwembad Rhoon is een plek waar abonnementhouders en hun introducees gedurende het seizoen kunnen genieten van zwemplezier. Kinderen tot 1 jaar krijgen gratis toegang en er is een maximum van 350 bezoekers toegestaan. Het zwembad opent zijn deuren alleen bij een temperatuur van 20 graden of hoger en voldoende vrijwilligers.

2. Plas Vrijenburgbos

Barendrecht Zwemwater ± 6 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Plas Vrijenburgbos

Waterkwaliteit Uitstekend
WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand

6. Zwembad Pernis

Pernis Buitenzwembad ± 6 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Zwembad Pernis is open van mei tot en met augustus en is een gezellig buitenbad voor de grootste waterpret. Je kunt banenzwemmen in het 25 meterbad met vijf banen en er is een recreatief (minder diep) gedeelte. Ook is er sinds 2021 een brede glijbaan en een peuterbadje. Na het zwemmen kun je iets lekkers halen in de kleine horecagelegenheid.

7. Inge de Bruijn Zwembad

Barendrecht Binnenzwembad ± 6 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Het Inge de Bruijn zwembad beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een wedstrijdbad, kinderbad, recreatiezwembad en doelgroepenbad. Voor ontspanning is er een bubbelbank en waterglijbaan en voor sportieve activiteiten is er een fitnessruimte. Het zwembad is rolstoelvriendelijk en beschikt over een lift.

8. Zwembad Hoogvliet

Rotterdam Binnenzwembad ± 7 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Zwembad Hoogvliet biedt een instructiebad, wedstrijdbad, kleuter-/peuterbad, buitenbad en bubbelbad/whirlpool. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals kleedruimtes, kluisjes, toiletten, douches, een EHBO-ruimte en parkeergelegenheid. Het zwembad is rolstoeltoegankelijk en er zijn invalidetoiletten aanwezig.

9. Spa Wellness Hamam

Rotterdam Wellness & Sauna ± 8 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Laat u verwennen bij Spa Wellness Hammam met een uitgebreid aanbod aan behandelingen, waaronder traditionele oosterse therapieën, diverse massages en fysiotherapie. Faciliteiten zijn onder andere een whirlpool, een relaxruimte, een verwarmde buiksteen en een eucalyptus stoombad. Vergeet niet om uzelf extra te verwennen met een modderbehandeling, een Turkse zeepzak massage of een pedicure. Voor een complete ervaring kunt u kiezen uit verschillende arrangementen.

10. Thermen Barendrecht

Barendrecht Wellness & Sauna ± 8 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Het Thermen Barendrecht boutique resort beschikt over verschillende sauna's, elk met een unieke sfeer en temperatuur, geïnspireerd op beroemde kunstwerken. Er zijn zowel binnen- als buitenbaden, inclusief een zoutwaterbad en whirlpools, die zorgen voor een ontspannende ervaring. Het resort heeft een kunstplein en diverse relaxruimtes waar u tussen de saunarondes door kunt ontspannen. Voor de culinaire liefhebbers is er een restaurant waar unieke gerechten geserveerd worden.

11. Zwembad Zuid

Schiedam Binnenzwembad ± 8 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Zwembad Zuid in Schiedam is een kleinschalige zwemlocatie met een wedstrijdbad en een instructiebad. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 25x10 meter en het water is minimaal 28°C. Naast zwemmen kun je ook genieten van de gezellige horeca en is er voldoende parkeergelegenheid naast het zwembad.

13. Sportcentrum West

Rotterdam Binnenzwembad ± 9 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Sportcentrum West biedt Rotterdammers uit West een zwembad en sporthal van 1400 m² onder één dak, met twee baden, een glijbaan en een bubbelbad voor uren spetterpret. Daarnaast zijn er beachvolleybalvelden in de tuin.

15. Binnenbedijkte Maas Mijnsheerenland

Mijnsheerenland Zwemwater ± 10 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

De Binnenbedijkte Maas is gelegen in de Hoekse Waard. De Binnenbedijkte Maas is afgedamde arm van de Maas en bevindt zich tussen Mijnsheerenland en Maasdam.

Waterkwaliteit Uitstekend
Fietsenstalling Fietsenstalling Afvalbakken Afvalbakken

16. Binnenbedijkte Maas Westmaas

Westmaas Zwemwater ± 10 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Binnenbedijkte Maas Westmaas

Waterkwaliteit Uitstekend
Faciliteiten onbekend

17. Zwembad IJsselmonde

Rotterdam Binnenzwembad ± 10 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Zwembad IJsselmonde biedt drie ruime baden voor banenzwemmen, vrijzwemmen, aquasporten en leszwemmen. Het zwembad is toegankelijk voor mensen met een beperking en beschikt over tilliften, automatische deuren en een gelijkvloerse ingang.

19. Rivierabad

Spijkenisse Binnenzwembad Buitenzwembad ± 11 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Het Rivierabad beschikt over een wedstrijdbad, een instructiebad, een recreatiebad en een buitenzwembad. Het 25m wedstrijdbad heeft zes banen. Het instructiebad is 20x15 meter en heeft een standaardtemperatuur van 31°C. Het recreatiebad biedt plezier voor jong en oud met een wildwaterbaan, een glijbaan en een stroomversnelling. Het buitenzwembad is rond en heeft een diameter van ongeveer zes meter. Er is een ruime ligweide aanwezig waar je heerlijk kan relaxen.

20. Zwembad Overschie

Rotterdam Binnenzwembad ± 11 KM vanaf Rhoon vogelvlucht afstand

Zwembad Overschie is een klein maar fijn zwembad waar je naar hartenlust kunt zwemmen. Het L-vormige bad heeft ook een ondiep gedeelte, wat het bad heel geschikt maakt voor leuke activiteiten zoals peuterzwemmen. Het zwembad is rolstoeltoegankelijk.