Zwemmen 's-Heer Hendrikskinderen en omgeving

Ontdek 4 zwembaden en 16 natuurzwemplekken dichtbij 's-Heer Hendrikskinderen, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij één subtropisch zwembad, een buitenbad, een binnenbad, een combibad, zeven zeestranden, zes open water zwemplekken, twee stranden en een recreatieplas.

Zwemmen in de buurt van 's-Heer Hendrikskinderen Binnen 30 minuten rijden.

1. Omnium zwembad

Goes Subtropisch zwembad ± 3 KM vanaf 's-Heer Hendrikskinderen

Omnium in Goes is hét subtropisch zwembad van Zeeland. Het heeft een wedstrijdbad, activiteitenbad en doelgroepenbad. Daarnaast is er een heerlijk verwarmd recreatiebad. Een aanrader voor een uitje met de kinderen, als kinderfeestje of gewoon een dagje weg. De lazy river, stroomversnelling, glijbanen, bubbelbaden en peuterbaden maken het tot een waar zwemparadijs.

3. Stelleplas

Heinkenszand Buitenbad ± 6 KM vanaf 's-Heer Hendrikskinderen

Zwembad Stelleplas heeft een 25 meter lang wedstrijdbad, uitgerust met twee duikplanken. Voor de jongere bezoekers is er een recreatiebad met een spannende glijbaan en een peuterbad met speeltoestel. Buiten wacht een speelschip, een voetbalveld, een beachvolleybalveld, een panna veld en een interactieve dans- en beweegboog voor uren speelgenot. De horecafaciliteiten en het zonnige terras zijn de ideale plekken om even bij te komen met een snack of een verfrissend ijsje.

4. Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand

Wolphaartsdijk Strandje ± 8 KM vanaf 's-Heer Hendrikskinderen

De locatie Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand is gelegen aan het oostelijke deel van het Veerse Meer, ten zuiden van Kortgene en ten noorden van Wolphaartsdijk. Het betreft een zoutwater locatie. Ten westen van de zwemlocatie liggen de Middelplaten, een natuurgebied van Natuurmonumenten. Ten oosten van de locatie ligt recreatiepark De Schelphoek. De zwemlocatie bestaat uit een langgerekt smal zandstrand en grotere ligweiden er om heen.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Wolphaartsdijk Schelphoek Badstrand

7. De Bloesem

Kapelle Binnenbad ± 10 KM vanaf 's-Heer Hendrikskinderen

Zwembad De Bloesem in Kapelle beschikt over een modern zwembad met zes banen, beweegbare bodem en scheidingswand. Het zwembad is geschikt voor diverse zwemactiviteiten, zoals zwemlessen, banenzwemmen, groepslessen en recreatief zwemmen. Voor mindervaliden zijn er extra faciliteiten beschikbaar en er is een gezellige horeca met buitenterras.

9. Wemeldinge Badstrand

Wemeldinge Zeestrand ± 12 KM vanaf 's-Heer Hendrikskinderen

Wemeldinge Badstrand ligt aan de Oosterschelde in de gemeente Kapelle (Zuid-Beveland), met aan de oostkant de jachthaven van Wemeldinge en de monding van het kanaal door Zuid-Beveland. Direct achter de dijk is een vakantie-/bungalowpark te vinden. De locatie is fysiek begrensd door dijken en langs het strand staat stroming. Het betreft een zoutwaterlocatie welke onder invloed staat van getij. Het strand wordt gedurende hoogwater volledig overspoeld.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 3 zwemplekken bij Wemeldinge Badstrand

20. Zwembad Den Inkel

Kruiningen Binnenbad Buitenbad ± 19 KM vanaf 's-Heer Hendrikskinderen

Zwembad 'Den Inkel' is een prachtig buitenbad omgeven door een bosrijke omgeving. Het zwembad is uitgerust met een uniek 50 meter wedstrijdbad en een L-bad met een grote glijbaan. Er zijn zowel een lage als een hoge duikplank beschikbaar. Daarnaast er is een kleuterbad en een ruime zonneweide.