Zwemmen Sint-Maartensdijk en omgeving

Ontdek 20 zwembaden en natuurzwemplekken rondom Sint-Maartensdijk, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vijf buitenbaden, twee binnenbaden, één combibad, acht zeestranden, twee recreatieplassen, een strandje en een open water zwemplek. Eén zwemplek ligt er in Sint-Maartensdijk zelf.

Zwemmen in de buurt van Sint-Maartensdijk Binnen 30 minuten rijden.

2. Sint Maartensdijk Muiepolder Badstrand

Sint-Maartensdijk Zeestrand

Sint Maartensdijk Muiepolder badstrand ligt in de provincie Zeeland in de plaats Sint Maartensdijk en is onderdeel van de gemeente Tholen. Het zandstrand ligt ten zuidwesten van de kern Sint Maartensdijk aan de Oosterschelde en is vrij toegankelijk. Achter de dijk bevinden zich een recreatiegebied/camping ‘De Muie’ en een natuurreservaat.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Sint Maartensdijk Muiepolder Badstrand

9. Krabbendijke Roelshoek Badstrand

Krabbendijke Strandje ± 17 KM vanaf Sint-Maartensdijk

De locatie Krabbendijke Roelshoek is gelegen aan de zuidelijke oever van de Oosterschelde. Achter de dijk ligt op een kilometer afstand het dorp Krabbendijke. De locatie is gelegen aan de Yerseke Oesterbank en betreft een zeer ondiep gebied waardoor bij laagwater een uitgestrekt strand/slikkengebied bloot komt te liggen.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Krabbendijke Roelshoek Badstrand

10. Krammersluis Laagbekken Badstrand

Bruinisse Zeestrand ± 17 KM vanaf Sint-Maartensdijk

De Krammersluis ligt in de Philipsdam in Zeeland en ligt tussen de Zeeuwse eilanden Schouwen Duivenland en Tholen en het Zuid-Hollandse eiland Goere Overflakkee. Plaatsen die in de omgeving van de Krammersluis liggen, zijn Bruinisse en Oude Tonge. Ten zuiden van de Krammersluis ligt het Laagbekken met in het zuidoosten de zwemlocatie en een ligweide.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Krammersluis Laagbekken Badstrand

12. Zwembad De Melanen

Halsteren Buitenbad ± 19 KM vanaf Sint-Maartensdijk

Zwembad de Melanen in Halsteren is een verwarmd buitenzwembad met 6 banen van 25 meter lang en een apart springbassin van 4 meter diep. Het recreatiebad begint ondiep op 40 cm en loopt langzaam af naar 140 cm. Voor peuters en kleuters is er een apart kleuterbad. Op de zonneweide is volop ruimte om te zonnebaden of sportief te zijn.

16. Zwembad De Schelp

Bergen op Zoom Binnenbad ± 20 KM vanaf Sint-Maartensdijk

Zwembad de Schelp biedt de mogelijkheid tot vrijzwemmen voor jong en oud. Hier kan iedereen zich uitleven met wedstrijdjes watertrappelen, onderwaterhandstanden en van de glijbanen glijden. In de vakanties worden er leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het vrijzwemmen is in principe altijd in het recreatiebad, maar als er geen activiteiten zijn in de andere bassins, kunnen deze ook worden opengesteld.

18. Zwembad de Meermin

Steenbergen Buitenbad ± 23 KM vanaf Sint-Maartensdijk

Zwembad de Meermin in Steenbergen biedt een veilige en schone omgeving voor zwemmers van alle leeftijden. Het kleuterbad heeft een maximale waterdiepte van 20 cm en een glijbaantje, terwijl het halfdiepe bad een grote glijbaancombinatie heeft en het diepe bad banen van 25 meter, startblokken en springplanken. Er is ook een grote groene zonneweide met bomen en verschillende sport- en speeltoestellen.

20. Zwembad de Stok

Roosendaal Binnenbad Buitenbad ± 32 KM vanaf Sint-Maartensdijk

Zwembad de Stok in Roosendaal heeft zowel een binnen- als buitenbad. Er is een wedstrijdbad met verstelbare bodem en een lage duikplank, een doelgroepenbad met therapeutisch verwarmd water, en een recreatiebad met peuterbad, attracties en een 60 meter lange glijbaan. Ontspanning is mogelijk in het Turkse stoombad en de drie kruidenbaden. Buiten is er een wedstrijdbad, een klaverbad voor de kleintjes, een babybad en een familiebad met brede glijbaan.