Strand Sint-Maartensdijk en omgeving

Ontdek 10 stranden dichtbij Sint-Maartensdijk, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij acht zeestranden, één strandje en een recreatieplas.

Stranden in de buurt van Sint-Maartensdijk Binnen 30 minuten rijden.

1. Sint Maartensdijk Muiepolder Badstrand

Sint-Maartensdijk Zeestrand

Sint Maartensdijk Muiepolder badstrand ligt in de provincie Zeeland in de plaats Sint Maartensdijk en is onderdeel van de gemeente Tholen. Het zandstrand ligt ten zuidwesten van de kern Sint Maartensdijk aan de Oosterschelde en is vrij toegankelijk. Achter de dijk bevinden zich een recreatiegebied/camping ‘De Muie’ en een natuurreservaat.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Sint Maartensdijk Muiepolder Badstrand

7. Krabbendijke Roelshoek Badstrand

Krabbendijke Strandje ± 17 KM vanaf Sint-Maartensdijk

De locatie Krabbendijke Roelshoek is gelegen aan de zuidelijke oever van de Oosterschelde. Achter de dijk ligt op een kilometer afstand het dorp Krabbendijke. De locatie is gelegen aan de Yerseke Oesterbank en betreft een zeer ondiep gebied waardoor bij laagwater een uitgestrekt strand/slikkengebied bloot komt te liggen.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Krabbendijke Roelshoek Badstrand

8. Krammersluis Laagbekken Badstrand

Bruinisse Zeestrand ± 17 KM vanaf Sint-Maartensdijk

De Krammersluis ligt in de Philipsdam in Zeeland en ligt tussen de Zeeuwse eilanden Schouwen Duivenland en Tholen en het Zuid-Hollandse eiland Goere Overflakkee. Plaatsen die in de omgeving van de Krammersluis liggen, zijn Bruinisse en Oude Tonge. Ten zuiden van de Krammersluis ligt het Laagbekken met in het zuidoosten de zwemlocatie en een ligweide.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Krammersluis Laagbekken Badstrand