Binnenzwembaden Sommelsdijk en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom Sommelsdijk, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier binnenbaden en één combibad. De andere zeven binnenzwembaden liggen wat verder weg. Eén binnenzwembad ligt er in Sommelsdijk zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Sommelsdijk Binnen 30 minuten rijden.

Binnenzwembaden bij Sommelsdijk Tussen 30 minuten en een uur rijden.

6. Sportcomplex Dukdalf

Zwembad Brielle Binnen ± 20 KM vanaf Sommelsdijk vogelvlucht afstand

Zwembad Dukdalf beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een instructiebad, peuterbad, 25 meter wedstrijdbad en whirlpool. Op woensdag en donderdag wordt het water extra verwarmd tot minimaal 30 graden Celsius.

7. Rivierabad

Zwembad Spijkenisse Binnen Buiten ± 21 KM vanaf Sommelsdijk vogelvlucht afstand

Het Rivierabad beschikt over een wedstrijdbad, een instructiebad, een recreatiebad en een buitenzwembad. Het 25m wedstrijdbad heeft zes banen. Het instructiebad is 20x15 meter en heeft een standaardtemperatuur van 31°C. Het recreatiebad biedt plezier voor jong en oud met een wildwaterbaan, een glijbaan en een stroomversnelling. Het buitenzwembad is rond en heeft een diameter van ongeveer zes meter. Er is een ruime ligweide aanwezig waar je heerlijk kan relaxen.

9. Sportcentrum De Rozenburcht

Zwembad Rozenburg (Rotterdam) Binnen ± 22 KM vanaf Sommelsdijk vogelvlucht afstand

Sportcentrum De Rozenburcht biedt een veelzijdig zwembad waar zowel fanatieke zwemmers als beginners hun hart kunnen ophalen. Het wedstrijdbad is ideaal voor baantjes zwemmen, terwijl het doelgroepenbad geschikt is voor leszwemmen en aquasportlessen. Bovendien is het zwembad rolstoeltoegankelijk, waardoor iedereen van de faciliteiten kan genieten.

10. Zwembad Hoogvliet

Zwembad Rotterdam Binnen ± 24 KM vanaf Sommelsdijk vogelvlucht afstand

Zwembad Hoogvliet biedt een instructiebad, wedstrijdbad, kleuter-/peuterbad, buitenbad en bubbelbad/whirlpool. Daarnaast zijn er faciliteiten zoals kleedruimtes, kluisjes, toiletten, douches, een EHBO-ruimte en parkeergelegenheid. Het zwembad is rolstoeltoegankelijk en er zijn invalidetoiletten aanwezig.