Binnenzwembaden Zierikzee en omgeving

Ontdek 12 binnenzwembaden rondom Zierikzee, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij drie binnenbaden en één subtropisch zwembad. De andere acht binnenzwembaden liggen wat verder weg. Eén binnenzwembad ligt er in Zierikzee zelf.

Binnenzwembaden in de buurt van Zierikzee Binnen 30 minuten rijden.

4. Omnium zwembad

Zwembad Goes Binnen ± 20 KM vanaf Zierikzee vogelvlucht afstand

Omnium in Goes is hét subtropisch zwembad van Zeeland. Het heeft een wedstrijdbad, activiteitenbad en doelgroepenbad. Daarnaast is er een heerlijk verwarmd recreatiebad. Een aanrader voor een uitje met de kinderen, als kinderfeestje of gewoon een dagje weg. De lazy river, stroomversnelling, glijbanen, bubbelbaden en peuterbaden maken het tot een waar zwemparadijs.

Binnenzwembaden bij Zierikzee Tussen 30 minuten en een uur rijden.

6. De Bloesem

Zwembad Kapelle Binnen ± 25 KM vanaf Zierikzee vogelvlucht afstand

Zwembad De Bloesem in Kapelle beschikt over een modern zwembad met zes banen, beweegbare bodem en scheidingswand. Het zwembad is geschikt voor diverse zwemactiviteiten, zoals zwemlessen, banenzwemmen, groepslessen en recreatief zwemmen. Voor mindervaliden zijn er extra faciliteiten beschikbaar en er is een gezellige horeca met buitenterras.

8. De Staver

Zwembad Sommelsdijk Binnen ± 26 KM vanaf Zierikzee vogelvlucht afstand

De Staver heeft een prachtig zwembad met banen van 25 meter, een whirlpool, een grote glijbaan en een hoek voor kleine(re) kinderen. Ideaal voor recreatief, educatief en sportief zwemmen.

12. Vrijburgbad

Zwembad Vlissingen Binnen ± 39 KM vanaf Zierikzee vogelvlucht afstand

Het Vrijburgbad beschikt over diverse zwembadfaciliteiten voor alle leeftijden. Het wedstrijdbad is het grootste met afmetingen van 25x21 meter, met acht banen en een vaste tribune voor 160 toeschouwers. Het instructiebad, met beweegbare bodem, is 20x10 meter en heeft therapeutisch warm water van 33°C. Het verenigingsbad, met een temperatuur van 27,5°C, biedt een beweegbare bodem en twee duikplanken (1 en 3 meter). Het recreatiebad, met een tropische temperatuur van 30°C, heeft een bubbelbad, waterfontein, wildwaterkreek, whirlpool, glijbaan, knuffelmuur en een peuter- en kleuterbad met waterspeeltuin.