Zwembaden en zwemplekken in en rondom Spijk (Groningen)

In dit overzicht vind je alle publieke zwembaden en officiële gecontroleerde natuurzwemplekken (recreatieplassen, meren en zee). Gesorteerd op afstand vanaf Spijk (Groningen).

Binnen 30 minuten

Zwembad Dubbelslag - Delfzijl

Binnenzwembad ± 11 KM vanaf Spijk (Groningen) vogelvlucht afstand

Zeestrand Eemshotel, Delfzijl

Zwemwater in Delfzijl ± 11 KM vanaf Spijk (Groningen) vogelvlucht afstand

Het Badstrand Delfzijl bij Delfzijl ligt aan een uitloper van de Waddenzee (de zee gaat over in de Eems-Dollard). Het water van de Eems-Dollard is een uitloper van de Waddenzee en staat in open verbinding met de zee hierdoor is het water op de zwemlocatie zout. Het badstrand Delfzijl bevindt zich buitendijks aan de rand van Delfzijl en nabij industrie en havens. Het aan de zwemlocatie grenzende land is vooral in gebruik als recreatiegebied. Het strand is via een dijktrap te bereiken maar ook door over de dijk te lopen.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Slecht Gemiddelde: Slecht
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn

K.P. Zijlbad - Loppersum

Buitenzwembad ± 12 KM vanaf Spijk (Groningen) vogelvlucht afstand

De Dinge - Uithuizen

Buitenzwembad ± 13 KM vanaf Spijk (Groningen) vogelvlucht afstand

Schildmeer, Steendam

Zwemwater in Steendam ± 17 KM vanaf Spijk (Groningen) vogelvlucht afstand

De zwemlocatie Schildmeer is gelegen te Steendam. Het dorp ligt aan de oude weg van Noordbroek naar Appingedam. Het Schildmeer wordt vanuit het zuidwesten gevoed door het afwateringskanaal van Duurswold en vanuit het noorden door de Groeve.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid WC / Toiletten WC / Toiletten Horeca Horeca EHBO EHBO Honden toegestaan Honden toegestaan Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem

Middelstum

Buitenzwembad ± 18 KM vanaf Spijk (Groningen) vogelvlucht afstand

De Blinkerd - Ten Boer

Buitenzwembad ± 20 KM vanaf Spijk (Groningen) vogelvlucht afstand

Proostmeer, Wagenborgen

Zwemwater in Wagenborgen ± 20 KM vanaf Spijk (Groningen) vogelvlucht afstand

De zwemlocatie Proostmeer is gelegen te Wagenborgen.Het Proostmeer is een geïsoleerde plas en wordt omgeven door een park.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Goed Gemiddelde: Goed
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid Honden toegestaan Honden toegestaan Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Ligweide

Zeestrand Termunten - Termunter

Recreatieplas in Termunterzijl ± 21 KM vanaf Spijk (Groningen) vogelvlucht afstand

Het Termunterzijl Strand bij Termunterzijl ligt in de Eems-Dollard estuarium waar de Waddenzee over gaat in de Dollard/Eems. Het water van de Eems-Dollard is zout omdat het in open verbinding staat met de Waddenzee. Het aan de zwemlocatie grenzende land is vooral in gebruik als recreatiegebied (camping en recreatiehuisjes/hutjes). Deze zwemwaterlocatie is ingedeeld in de kwaliteitsklasse “slecht” en heeft daardoor een negatief zwemadvies. Een kwaliteitsklasse wordt bepaald op basis van bacteriologisch onderzoek over een periode van vier jaar in de indeling, “uitstekend”, “goed”, “aanvaardbaar” of “slecht”. Dit zegt iets over de kans op het krijgen van huid-, maag- of darmklachten. Bij "slecht" is de kans dus groter dan bij "uitstekend". Dit gaat niet over de actuele kwaliteit van het water. Als daar iets mee aan de hand is, wordt dat hier ter plekke aangegeven.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Slecht Gemiddelde: Slecht
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid WC / Toiletten WC / Toiletten Afvalbakken Afvalbakken Douches Douches Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem Drijflijn

De Eems, Termunten

Zwemwater in Termunterzijl ± 22 KM vanaf Spijk (Groningen) vogelvlucht afstand

De zwemlocatie “De Eems” is gelegen te Termunten. Termunten is een dorp in de gemeente Delfzijl in de provincie Groningen. De zwemlocatie is onderdeel van een groter geïsoleerd watersysteem en is verbonden via een smalle doorgang met het omliggende water.

Waterkwaliteit Gemiddelde: Uitstekend Gemiddelde: Uitstekend
Parkeergelegenheid Parkeergelegenheid WC / Toiletten WC / Toiletten Horeca Horeca Afvalbakken Afvalbakken Zandstrand Zandstrand Aflopende bodem

Zwembad De Beemden - Bedum

Binnen- en buitenzwembad ± 25 KM vanaf Spijk (Groningen) vogelvlucht afstand

Zwembad de Tobbe - Slochteren

Buitenzwembad ± 26 KM vanaf Spijk (Groningen) vogelvlucht afstand
Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.