Zwemmen Stad aan 't Haringvliet en omgeving

Ontdek 7 zwembaden en 13 natuurzwemplekken dichtbij Stad aan 't Haringvliet, gesorteerd op afstand. Binnen een half uur rijden kun je zwemmen bij vier binnenbaden, drie buitenbaden, vijf stranden, drie open water zwemplekken, drie zeestranden en twee recreatieplassen. Eén zwemplek ligt er in Stad aan 't Haringvliet zelf.

Zwemmen in de buurt van Stad aan 't Haringvliet Binnen 30 minuten rijden.

3. De Staver

Sommelsdijk Binnenbad ± 8 KM vanaf Stad aan 't Haringvliet

De Staver heeft een prachtig zwembad met banen van 25 meter, een whirlpool, een grote glijbaan en een hoek voor kleine(re) kinderen. Ideaal voor recreatief, educatief en sportief zwemmen.

8. Krammersluis Laagbekken Badstrand

Bruinisse Zeestrand ± 14 KM vanaf Stad aan 't Haringvliet

De Krammersluis ligt in de Philipsdam in Zeeland en ligt tussen de Zeeuwse eilanden Schouwen Duivenland en Tholen en het Zuid-Hollandse eiland Goere Overflakkee. Plaatsen die in de omgeving van de Krammersluis liggen, zijn Bruinisse en Oude Tonge. Ten zuiden van de Krammersluis ligt het Laagbekken met in het zuidoosten de zwemlocatie en een ligweide.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk alle faciliteiten bij Krammersluis Laagbekken Badstrand

11. Haringvlietbrug

Numansdorp Strandje ± 15 KM vanaf Stad aan 't Haringvliet

In verband met werkzaamheden en een tijdelijke veerverbinding is de zwemlocatie Haringvlietbrug Oost het hele zwemseizoen gesloten en niet bereikbaar. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met: zwemwatertelefoon ZH 0800-9036 of zwemwater@odmh.nl Het strand aan de noordoostkant van de Haringvlietbrug ligt in een hoek, met aan de westkant de A29 naar de Haringvlietbrug en aan de noordkant de Westersche Bekade Gorzen. Het strand wordt begrensd met een bosrand en een sloot achter de dijk, die de afscheiding vormen met het golfterrein daarachter.

Waterkwaliteit Uitstekend
Bekijk faciliteiten bij alle 2 zwemplekken bij Haringvlietbrug

19. Het Buitendiep

Willemstad Buitenbad ± 20 KM vanaf Stad aan 't Haringvliet

Optisport zwembad Het Buitendiep in Willemstad is een ideale locatie voor jong en oud. Het buitenzwembad heeft een ruim wedstrijdbad met 6 banen en een recreatiebad met een kleine kinderglijbaan. Voor de allerkleinsten is er een afgeschermd peuterbadje. De grote ligweide, met airtrompoline, biedt genoeg ruimte om te ontspannen.