Buitenzwembaden dichtbij Ten Boer

In dit overzicht vind je alle openluchtzwembaden dichtbij Ten Boer. Buitenzwembaden zijn meestal alleen geopend in het zomerseizoen van mei tot september.

Binnen 30 minuten auto rijden

De Blinkerd

Zwembad De Blinkerd in Ten Boer biedt ontspanning voor jong en oud met een 25-meterbad, recreatiebad, glijbaan, duikplanken en peuterbad. Op de zonneweide kun je genieten van het mooie weer. In 2023 komt er een nieuw peuterbad.

K.P. Zijlbad

Buitenzwembad in Loppersum
± 9 KM vanaf Ten Boer vogelvlucht afstand

Het zoutwaterbad in Loppersum is een uniek openluchtzwembad met zoutwater dat uit een diepe bron wordt opgepompt. Het water is rijk aan magnesium en biedt diverse faciliteiten aan voor jong en oud, zoals een glijbaan, duikplanken en speelmaterialen voor in het water. Na het zwemmen kun je genieten van de zon op de dijken of volleyballen op het recreatieveld.

Zwembad De Beemden

Binnen- en buitenzwembad in Bedum
± 10 KM vanaf Ten Boer vogelvlucht afstand

Zwembad 'De Beemden' biedt diverse faciliteiten voor sportieve ontspanning, waaronder een glijbaan, wildwaterkreek, turbodouches, bubbelbank, whirlpool, buitenbassin en zonneweide.

Middelstum

Buitenzwembad in Middelstum
± 11 KM vanaf Ten Boer vogelvlucht afstand

De Papiermolen

Buitenzwembad in Groningen
± 15 KM vanaf Ten Boer vogelvlucht afstand

De Hoge Vier

Buitenzwembad in Winsum
± 18 KM vanaf Ten Boer vogelvlucht afstand

Hoogkerk

Buitenzwembad in Groningen
± 19 KM vanaf Ten Boer vogelvlucht afstand

Zwembad Hoogkerk beschikt over een verwarmd wedstrijdbad van 25 m x 15 m, een verwarmd recreatiebad van 20 m x 15 m en een verwarmd peuterbad voor de allerkleinsten. Er is ook een ruime zonneweide met een springkussen en een kiosk aanwezig.

De Dinge

Buitenzwembad in Uithuizen
± 20 KM vanaf Ten Boer vogelvlucht afstand

Zwembad De Dinge, gelegen tussen Uithuizen en Uithuizermeeden, beschikt over drie zwembaden met een minimale temperatuur van 22,5° Celcius. Het wedstrijdbassin heeft vijf banen en is 25 meter lang, met een hoge en lage duikplank. Het recreatie-bassin is verwarmd en heeft een aflopende bodem van 40 cm naar 140 cm, met een 40 meter lange waterglijbaan en twee kleine waterglijbanen. Het peuter/kleuterbad is afgeschermd en heeft kindvriendelijke objecten om spelenderwijs kennis te maken met zwemmen.

De Breede

Buitenzwembad in Warffum
± 21 KM vanaf Ten Boer vogelvlucht afstand

Zwembad De Breede in Breede, nabij Warffum, heeft twee verwarmde baden: een recreatief wedstrijdbad en een peuterbad. Het wedstrijdbad is opgedeeld in drie delen en heeft een springkuil en startblokken. Het peuterbad heeft kindvriendelijke objecten om spelenderwijs kennis te maken met zwemmen. Rondom de baden is er een speel- en zonneweide met sportvelden en een kiosk waar snacks en drankjes verkrijgbaar zijn.

Op zoek naar meer plekken? Scroll naar boven en kies een andere categorie of een andere plaats.