Subtropische zwembaden Terneuzen en omgeving

Ontdek 10 subtropische zwembaden gesorteerd op afstand vanaf Terneuzen. Twee subtropische zwembaden liggen er binnen een uur rijden. Zeven van de subtropische zwembaden bevinden zich over de grens.

Tip: Er zijn ook veel reguliere binnenbaden met een subtropisch recreatiebad, die vind je in de categorie binnenzwembaden.

Subtropische zwembaden bij Terneuzen Tussen 30 minuten en een uur rijden.

1. Lago Gent Rozebroeken

België Subtropisch zwembad Gent Subtropisch Buiten ± 39 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

Het subtropisch zwemparadijs van LAGO Gent Rozebroeken biedt een unieke beleving voor jong en oud. Geniet van wildwaterbanen, glijbanen, buitenbaden, kinderbaden met waterspeeltuin, warme lagune, sauna’s en nog zoveel meer.

2. Lago Beveren De Meerminnen

België Subtropisch zwembad Beveren Subtropisch Buiten ± 39 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

Het subtropisch zwemparadijs LAGO Beveren De Meerminnen biedt een unieke beleving voor jong en oud met onder andere een wildwaterbaan, glijbanen, golfslagbad, kinderbaden met waterspeeltuin, warme lagune, sauna’s, zwemvijver en een verwarmd buitenbad van 135 m². Er is ook een grote ligweide met leuke attracties en een zwemmersterras waar je kunt genieten van lekkere snacks en drankjes.

Subtropische zwembaden bij Terneuzen Meer dan een uur rijden.

3. Lago Brugge Olympia

België Subtropisch zwembad Brugge ± 63 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

Beleef een onvergetelijke familieuitstap in het subtropisch zwembad van LAGO Brugge Olympia. Geniet van uren zwemplezier in de 3 glijbanen, wildwaterbaan, kinderbaden, buitenbaden en meer. Ontspan in de outdoor wellness met whirlpool, sauna en ligweide.

5. Lago Lier De Waterperels

België Subtropisch zwembad Lier Subtropisch Buiten ± 70 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

LAGO Lier De Waterperels biedt een subtropisch zwembad met kinderbaden, wildwaterbaan, waterglijbanen, golfslagbad, buitenbad, ligweide en zwemmersterras. Daarnaast is er ook een wellness met een warme lagune, sauna en stoombad.

7. Vakantiepark Het Vennenbos

Subtropisch zwembad Hapert ± 128 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

In het zwembad van Landal Het Vennenbos zijn er diverse faciliteiten voor een dag vol waterpret. Je kunt genieten van verschillende supersnelle glijbanen, waaronder de verduisterde Wild Wave super slide-glijbaan met LED-lampjes. Voor de kleintjes is er een compleet waterparadijs met een playground. Op warme dagen kun je een duik nemen in het buitenzwembad en ontspannen in de whirlpool. Het subtropisch zwemparadijs biedt adrenalineverhogende activiteiten zoals de wildwaterbaan "Waikiki White Water Creek".

8. Tikibad - Duinrell

Subtropisch zwembad Wassenaar Subtropisch Buiten ± 130 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

Het Tikibad is het grootste waterpark van de Benelux met 21 unieke glijbanen en meer dan 1,5 kilometer glijbaanplezier. Naast de snelle glijbanen is er ook een golfslagbad en Lazy River. Voor de kleintjes is er het kids waterpark Playa met vier glijbanen en een mega waterval. Het Tikibad is geopend bij zomers weer en heeft een verwarmd buitenbad met vijf glijbanen en een waterspeelhuis.

9. Aqua Mundo De Vossemeren

België Subtropisch zwembad Lommel ± 136 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

De Aqua Mundo in De Vossemeren heeft een Monkey Splash waar je vanaf 15 meter hoogte met 30 km/u naar beneden kunt suizen en in het eindbad kunt plonsen. Er is ook een snorkelbad met een exotische onderwaterwereld en een golfslagbad.

10. Lago Sint-Truiden Bloesembad

België Subtropisch zwembad Sint-Truiden Subtropisch Buiten ± 142 KM vanaf Terneuzen vogelvlucht afstand

LAGO Sint-Truiden Bloesembad biedt het hele jaar door een subtropische zwemervaring met een constante temperatuur van 30°C. Tijdens de lente en zomer zijn er buitenbaden, een zwemvijver en een ligweide beschikbaar. Voor de kleintjes is er een fantasierijke waterwereld met fonteinen en een kinderbad. Voor de avonturiers zijn er hoge golven, een wilde rivier, waterglijbanen en een VR-slide. Het all-weather verwarmd buitenbad is het hele jaar door geopend en de zwemvijver is tijdens de zomermaanden dagelijks beschikbaar.